Το νέο Auto Τρίτη που κυκλοφορεί από αύριο στα περίπτερα, «ξεχειλίζει» από ύλη, ενώ εστιάζει στο νέο εναλλακτικό καύσιμο που μπαίνει στη ζωή μας, το φυσικό αέριο.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Auto Τρίτη που κυκλοφορεί από αύριο στα περίπτερα, «ξεχειλίζει» από ύλη, ενώ εστιάζει στο νέο εναλλακτικό καύσιμο που μπαίνει στη ζωή μας, το φυσικό αέριο.

Στο νέο Auto Τρίτη: Το φυσικό αέριο είναι εδώ

4.902 Επισκέψεις στο άρθρο (7/7/2014)

Δοκιμάζουμε το A3 g-tron, το 1ο Audi με φυσικό αέριο, ένα καύσιμο για το οποίο στο νέο Auto Τρίτη θα βρείτε ένα mega ρεπορτάζ. Οδηγούμε το plug-in υβριδικό Audi A3 e-tron, αποκαλύπτουμε τα «μυστικά» 6 Best Seller μοντέλων κ.α.

Το A3 g-tron κινείται με φυσικό αέριο και το A3 e-tron είναι ένα υβριδικό, που πάει σαν ηλεκτρικό. Τα δύο νέα μοντέλα αποτελούν τους πρωταθλητές οικονομίας στη γκάμα του premium μικρομεσαίου μοντέλου της Audi, όπως διαπιστώσαμε πρώτοι δοκιμάζοντας και οδηγώντας αντίστοιχα. Σε κάθε περίπτωση το φυσικό αέριο μπαίνει στην αυτοκινητική ζωή μας και το 8σέλιδο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε έρχεται να λύσει κάθε απορία.Η αποκλειστική δοκιμή του VW Golf Sportsvan 1,6 TDΙ έρχεται να μας δείξει πώς το νέο μοντέλο της φίρμας συνδυάζει την πρακτικότητα και τους χώρους πολυχρηστικού με την ποιότητα, την τεχνολογία και την οικονομία του Golf. Σε μια ακόμη αποκλειστικότητα επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις παρασκευής των κορυφαίων γερμανικών λιπαντικών LIQUI MOLY και μένουμε άφωνοι με την ποιότητα και την υψηλή τους τεχνολογία.Παρουσιάζοντας 6 Best Seller μοντέλα, ανακαλύπτουμε το μυστικό της επιτυχίας τους σε όλα τα επίπεδα, ενώ ανοίγοντας τις οροφές σε 3 στιλάτα Cabrio, όπως το Audi A3, το Fiat 500C και το VW Beetle, ανακαλύπτουμε την απόλαυση του cruising στις παραλιακές και όχι μόνο λεωφόρους.Για το τέλος αφήσαμε τα άκρως ενδιαφέροντα και υπερπλήρη αφιερώματα στις αντιηλιακές μεμβράνες, τα πρατήρια που συμφέρουν και στην οδό Φραντζή, που αποτελεί το δρόμο του αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας. Αυτά και άλλα περισσότερα, στο νέο Αuto Tρίτη, που θα βρείτε στα περίπτερα από αύριο…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN