Στο νέο AutoTρίτη

Στο νέο AutoTρίτη

2.702 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2017)

Aυτήν την εβδομάδα με το Auto Τρίτη το οποίο κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα την 1η Αυγούστου, μπορείτε όπως κάθε φορά να πάρετε την πληρέστερη και ταχύτερη ενημέρωση γύρω από όλα τα θέματα του αυτοκινήτου

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στο τεύχος 31-32 η συντακτική ομάδα του περιοδικού έχει ετοιμάσει για εσάς τα εξής θέματα και μεγάλες αποκλειστικότητες:
 
Δείτε Πρώτοι το Μυστικό Σχέδιο
 
Το ανανεωμένο VW Passat  
 To μεσαίο μοντέλο της VW δέχεται μια «κούρα ομορφιάς» παίρνει πιο πολλά ψηφιακά στοιχεία και ετοιμάζεται να μπει πιο δυνατά κόντρα στον ανταγωνισμό. Εμείς σας το δείχνουμε πριν ακόμη γίνει επίσημα γνωστό.  
 
ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
 
ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2017;
 «Έλεγχος προόδου» για τα αυτοκίνητα που δοκιμάσαμε στο πρώτο μισό της χρονιάς. Μπορείτε να δείτε: 8 μοντέλα πόλης, 15 crossover,  12 οικογενειακά και πολλά ακόμα. 35 πολύ πλούσιες σελίδες-εργαλείο  πριν αποφασίσετε για νέο αυτοκίνητο.
 
ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ: Νέο Kia Picanto
 Ένα μοντέλο που είναι μίνι μόνο «στα χαρτιά». Δοκιμάζουμε τη σημαντικότερη εμπορικά έκδοση με το 1.000άρι μοτέρ των 67 ίππων. Δείτε πού και πόσο βελτιώθηκε.
 
ΔΟΚΙΜΗ: Νέα Skoda Octavia
 To θρυλικό πια μοντέλο των Τσέχων ανανεώθηκε και απέκτησε νέο πιο πολυτελές ύφος. Δείτε όλες τις αλλαγές και τις αναβαθμίσεις σε μια δοκιμή α λα AutoTρίτη.
 
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ
Ξέρεις να χαίρεσαι την οδήγηση ενός πισωκίνητου οχήματος; Δες συμβουλές για fun to drive αυτοκίνητα με ασφάλεια και σύνεση.
 
ΤΕΧΝΙΚΟ
Γνωρίστε τον κινητήρα πασπαρτού: ο πετρελαιοκινητήρας των 1,5 λίτρων του ομίλου Renault μας αποκαλύπτει τα μυστικά του.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ
Μεγάλα αφιερώματα

  • για το σέρβις του αυτοκινήτου σας
  • για τα ανταλλακτικά και όλα τα αναλώσιμα που θα χρειαστείτε

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto