Δείτε όλα όσα θα βρείτε στο νέο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφόρησε σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας.

Στο νέο AutoΤρίτη

2.292 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2018)

Mega Test Θερινών ελαστικών, αποκλειστική κατασκοπεία για τη νέα BMW Σειρά 3, αναλυτική παρουσίαση του «φρέσκου» Ford Focus, δοκιμή του «καυτού» VW Up! GTI και άλλα πολλά θα βρείτε στο νέο τεύχος που κυκλοφόρησε σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας.

ΜEGA TEST ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Το καλοκαίρι φτάνει και είναι η καταλληλότερη εποχή για να δοκιμάσουμε θερινά ελαστικά σε μία από τις πιο δημοφιλείς διαστάσεις: 195/65 R 15. Στο τεύχος Auto Τρίτη το οποίο κυκλοφορεί στις 16 Απριλίου 2018 μπορείτε να βρείτε τη μεγαλύτερη δοκιμή για ελαστικά. Ξεδιαλύνουμε τους 20 καλύτερους παίχτες από ένα σύνολο 50+ μονομάχων. Οι φιναλίστ υποβάλλονται σε πλήθος δοκιμών σε στεγνό και βρεγμένο δρόμο και βγάζουμε αναλυτική λίστα και τελική κατάταξη.
 
Μην αγοράσετε ελαστικά αν νωρίτερα δε διαβάσετε αυτό το τεστ.
 
Φυσικά για το τεύχος 16 η σύνταξη σας έχει ετοιμάσει πλήθος θεμάτων και σημαντικές αποκλειστικότητες:
 
AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΝΕΑ BMW Σειρά 3  
Έχουμε τις πληροφορίες για την επόμενη γενιά BMW Σειρά 3 την οποία θα δούμε προς τα τέλη της χρονιάς. Τι θα αλλάξει στο μεσαίο σεντάν των Βαυαρών;
 
Nέο Ford Focus: ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  
Η Ford έδειξε την 4η γενιά του Focus κι εμείς έχουμε όλες τις λεπτομέρειες. Δείτε το εσωτερικό αλλά όλη τη γκάμα με εκδοσεις Vignale, ST-Line αλλά και την ολοκαίνουρια Active σε στιλ SUV
 
Δοκιμή: Νέο VW up! GTI  
O «Βενιαμίν» των GTI της VW είναι τελικά μικρός μόνο στο «μάτι» διότι σε οδηγική ευχαρίστηση δεν έδειξε να του λείπουν και πολλά.
 
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ  
Citroen C4 Cactus σε διπλή μάχη: εναντίον κλασσικού μικρομεσαίου και μικρού SUV. Αντίπαλοι αντίστοιχα το Renault Megane και το Opel Crossland X.
 
BEST BUY  
Ποιο Nissan Qashqai να επιλέξω; Εκδόσεις, επιδόσεις, τιμές, εξοπλισμοί και όλα τα μυστικά για τη γκάμα του απόλυτου best seller της ελληνικής αγοράς τα τελευταία χρόνια.
 
ΜΙΚΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ 
Μοντέλα της μικρής κατηγορίας με κινητήρες diesel και ευχάριστο χαρακτήρα στο δρόμο: Ford Fiesta, Peugeot 208 και SEAT Ibiza κοντράρονται σε μια μάχη με φόντο τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου αλλά και την υψηλή ικανοποίηση του οδηγού.
 
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ  
Μεγάλα αφιερώματα για Αξεσουάρ και Ελαστικά
 
Χαλαρώστε, Ενημερωθείτε και εξοικονομήστε χρήματα: το Auto Τρίτη είναι σταθερά ο καλύτερος φίλος σας σε οτιδήποτε αφορά στο αυτοκίνητο. 
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center