Παρουσιάζουμε όλα τα ιαπωνικά μοντέλα της ελληνικής αγοράς, την πλήρη γκάμα των κινητήρων τους, αλλά και όλα τα υπέρ και κατά τους σε εμφάνιση, εσωτερικό, χώρους και οδική συμπεριφορά.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παρουσιάζουμε όλα τα ιαπωνικά μοντέλα της ελληνικής αγοράς, την πλήρη γκάμα των κινητήρων τους, αλλά και όλα τα υπέρ και κατά τους σε εμφάνιση, εσωτερικό, χώρους και οδική συμπεριφορά.

Στο νέο auto Τρίτη: Japan only!

5.730 Επισκέψεις στο άρθρο (18/8/2014)

Αφιερωμένο στη μεγάλη των ιαπώνων αυτοκινητιστική σχολή είναι το νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη, στο οποίο μπορείτε να δείτε όλα τα ιαπωνικά αυτοκίνητα που προσφέρονται σήμερα στην αγορά, αλλά και το τι θα δούμε από τους ιάπωνες την επόμενη 3ετία.

Ένα ολόκληρο τεύχος ετοιμάσαμε αφιερωμένο στα ιαπωνικά αυτοκίνητα, στο οποίο μπορείτε να δείτε τα πάντα που αφορούν στις μάρκες από την πιο προηγμένη τεχνολογικά χώρα της Aπω Ανατολής. Αρχικά, παρουσιάζουμε αναλυτικά όλα τα ιαπωνικά μοντέλα της ελληνικής αγοράς, μαζί με φωτογραφίες τους, την πλήρη γκάμα των κινητήρων τους, αλλά και όλα τα υπέρ και κατά τους σε εμφάνιση, εσωτερικό, χώρους και οδική συμπεριφορά.Aκρως ενδιαφέροντα ωστόσο είναι και τα νέα ιαπωνικά μοντέλα που θα δούμε στην ελληνική αγορά μέσα στην επόμενη τριετία. Από το επόμενο Toyota Prius, το πιο αεροδυναμικό στην ιστορία, μέχρι το super δυναμικό Honda Civic Type-R (με 300 ίππους!), το νέο Honda Jazz, αλλά και το Nissan Pulsar ή το Lexus NX, στο νέο τεύχος του auto Τρίτη μπορείτε να μάθετε τα πάντα για το μέλλον των ιαπώνων.Τα ιαπωνικά μοντέλα ακολουθούν την τεχνολογική εξέλιξη της χώρας από την οποία προέρχονται και εμείς, στο νέο τεύχος του auto Τρίτη, επιλέξαμε και τις πιο ενδιαφέρουσες τεχνολογίες των ιαπωνικών αυτοκινήτων και σας τις παρουσιάζουμε. Παράλληλα, έχουμε συμπεριλάβει και ένα άκρως ενδιαφέρον θέμα για τις υπηρεσίες after sales που προσφέρουν οι ιαπωνικές μάρκες της ελληνικής αγοράς - ένας τομέας που επίσης ξεχωρίζουν τα ιαπωνικά αυτοκίνητα.Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Στο νέο auto Tρίτη θα βρείτε και έναν μεγάλο κατάλογο από επιλεγμένα ιαπωνικά προϊόντα για κάθε κατηγορία, όπως λιπαντικά, ελαστικά, μπαταρίες, ανταλλακτικά αυτοκινήτων κ.λπ.Και φυσικά όπως σε κάθε τεύχος θα βρείτε προτάσεις για εκδρομές στην Ελλάδα, τιμές μεταχειρισμένων και αναλυτικούς πίνακες τιμών και τεχνικών χαρακτηριστικών για όλα τα μοντέλα της αγοράς.Όλα αυτά στο νέο auto Tρίτη, που θα βρείτε στα περίπτερα από αύριο…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center