" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Fiat 500L γνωρίζει ιδιαίτερη εμπορική επιτυχία, στις αγορές της Δ. Ευρώπης τουλάχιστον, συνδυάζοντας το lifestyle του 500 με την πρακτικότητα και την ευρυχωρία μεγαλύτερου αυτοκινήτου.

Δεν κάνει εύκολα πίσω το 500L Trekking ακόμα και σε τέτοιες καταστάσεις, χάρη στα ειδικά ελαστικά και το σύστημα Tracton+

Ο περιπετειώδης χαρακτήρας του νέου Fiat 500L Trekking φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Μοντέρνος διάκοσμος, ευχάριστη σχεδίαση και προσεγμένη ποιότητα χαρακτηρίζουν την ευρύχωρη καμπίνα του 500L Trekking.

Στη βάση της κεντρικής κονσόλας βρίσκεται το κουμπί για την ενεργοποίηση του Traction+.

Ο 1,6 diesel προσφέρει ζωντανές επιδόσεις στο 500L Τrekking, χωρίς να ξεχνά και την οικονομία.

Κάθε λεπτομέρεια στο εσωτερικό είναι και ένα παιχνίδισμα με το lifestyle.

Δοκιμή: Fiat 500L Trekking 1,6 Μultijet2 105PS

Διαβάστηκε από 20574 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/9/2013

Το ευρύχωρο, πρακτικό και στιλάτο Fiat 500L εμπλουτίζει το DNA του με στοιχεία περιπέτειας και στην έκδοση Trekking κάνει πράξη το σλόγκαν... όλα σε ένα νοικοκυρεμένα.

 
Το Fiat 500L γνωρίζει ιδιαίτερη εμπορική επιτυχία, στις αγορές της Δ. Ευρώπης τουλάχιστον, συνδυάζοντας το lifestyle του 500 με την πρακτικότητα και την ευρυχωρία μεγαλύτερου αυτοκινήτου. Φτάνοντας στα όρια του μικρού πολυχρηστικού, το μόνο που έδειχνε να λείπει από το 500L ήταν μια έκδοση που να είναι σε θέση να μεταφέρει την οικογένεια με άνεση, πέρα από τα καθημερινά και σε μονοπάτια light περιπέτειας.

Όπερ και εγένετο λοιπόν η έκδοση 500L Trekking με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, crossover εμφάνιση και πανοραμική θέση οδήγησης. Το bonus είναι κάποια ικανότητα κίνησης σε σαθρά εδάφη, χάρη στο σύστημα Traction+… Δοκιμάζουμε την πιο μπριόζικη έκδοση με τον 1,6 Μultijet2 πετρελαιοκινητήρα των 105 ίππων.


Tags: FIAT, FIAT 500L