O Carlos Ghosn.

Στον Ghosn 3,3 εκατ. δολάρια από την Renault;

1.527 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2019)

Όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερα στοιχεία για τις οικονομικές «αταξίες» του Ghosn έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Διαβάστε τι έγινε γνωστό.

Kεφάλαια 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων από την Renault φέρεται να έλαβε εταιρεία επενδύσεων που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Carlos Ghosn δια μέσου μιας εταιρείας από το Ομάν, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα Asahi.

Τα στοιχεία αυτά ήρθαν στο φως από τους δικηγόρους της πλευράς που κατηγορεί τον πρώην πρόεδρο της συμμαχίας Renault-Nissan ότι λάμβανε παρανόμως μεγάλα χρηματικά ποσά σε εταιρείες που είχε υπό την ιδιοκτησία του ύστερα από δικές του μεθοδεύσεις και χωρίς την σύμφωνη γνώμη των υπόλοιπων στελεχών της ιαπωνικής εταιρείας. Στόχος των δικηγόρων είναι επεκταθεί η εξέταση των περιουσιακών στοιχείων του Ghosn.
 
Η εφημερίδα κάνει λόγο πως τα 3,3 εκατ. δολάρια μετακινήθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του Ghosn από την Renault το 2011 για να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο κατά το δοκούν. Τον περασμένο Ιανουάριο ο Ghosn παραιτήθηκε από την προεδρία της γαλλικής μάρκας και η Renault άρχισε εσωτερική έρευνα για να εξεταστούν οι κινήσεις του πρώην προέδρου της.

Ο Carlos Ghosn αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες από την πλευρά της Νissan για κατάχρηση των χρημάτων της μάρκας. Ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda