Ψηφιακή πρόταση για την επόμενη S-Class.

Ψηφιακή πρόταση για την επόμενη S-Class.

Στόχος η κορυφή για την επόμενη Mercedes S-Class

7.551 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2019)

Πολύ ψηλά θέλει να θέσει τον πήχη η Mercedes στην κατηγορία των premium σεντάν. Διαβάστε τι γίνονται γνωστά.


Mέσα στο 2020 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της η νέας γενιάς S-Class και για άλλη μια φορά αναμένεται να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα όλης της αυτοκίνησης με την πολυτέλεια και την τεχνολογία που θα φέρει πάνω της.

Με την Mercedes να δίνει το παρών στην Έκθεση της Φρανκφούρτης θα ήταν απίθανο να μην ερωτηθεί το αφεντικό της φίρμας σχετικά με την επερχόμενη ναυαρχίδα της μάρκας με το «αστέρι». Ο Οla Kallenius δήλωσε πως η επόμενη S-Class θα είναι «στην πρωτοπορία της αυτοκίνησης» και ότι «το μοντέλο αποτελεί τον λόγο που οι εργαζόμενοι ξυπνούν καθημερινά». Την σκυτάλη στις μεγαλεπήβολες δηλώσεις πήρε ο Markus Schafer, στέλεχος της φίρμας στον τομέα της Έρευνας λέγοντας: «Θα βάλουμε πολύ ψηλά τον πήχη, δουλεύουμε μέρα-νύχτα. Η φιλοδοξία μας είναι τεράστια, το μοντέλο βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας μας σε όλους τους τομείς κάτι που σημαίνει πως οι στόχοι μας είναι μεγάλοι».

Οι δοκιμές της νέας  S-Class θα συνεχιστούν για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμη, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως θα είναι το αυτοκίνητο που θα διαθέτει τον μεγαλύτερο επίπεδο συστημάτων αυτόνομης οδήγησης που θα έχει παρουσιάσει η Mercedes. Για αυτό ακριβώς το λόγο πολύ πιθανό είναι το σενάριο η S-Class να υιοθετήσει το μακρύ μεταξόνιο, το οποίο θα φέρει το μήκος της περίπου στα 5,25 μέτρα. Αυτό θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση στους επιβάτες των πίσω καθισμάτων, ενώ το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας θα τους κάνουν να αισθάνονται πολύ άνετα στο hi-tech εσωτερικό.
 
Τέλος σε ότι αφορά το κομμάτι των μηχανικών συνόλων, σημαντική βοήθεια θα παρέχει το υβριδικό σύστημα EQ Boost. Λίγο μετά τo ντεμπούτο της S-Class, θα ακολουθήσει και μία πιο ισχυρή έκδοση AMG.
 
 

Toyota
test center