Ο Lance Stroll.

Stroll: «Kαλύτερος ο Hamilton από τον Vettel»

1.701 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2018)

Αξιος πρωταθλητής είναι ο Hamilton σύμφωνα με τον Stroll. Διαβάστε τι λέει για τον Vettel.

Το ότι ο Lewis Hamilton πήρε άξια ένα ακόμη πρωτάθλημα λόγω της σταθερής απόδοσης του υποστήριξε ο Lance Stroll, οδηγός της Williams για την φετινή σεζόν.

Τα ακριβή λόγια του Καναδού για τον Βρετανό ήταν τα εξής: «Ήταν σταθερότατος και όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται. Δεν είμαι στην Μercedes και δεν ξέρω τι γίνεται πίσω από τις κάμερες αλλά σπάνια βλέπεις το Lewis να τρακάρει, σπάνια κάνει χαζά λάθη.»
 
Ο ίδιος συνέχισε: «Πιστεύω πως κλειδί στο να πάρεις το πρωτάθλημα είναι να μαζεύεις πόντους. Εάν είσαι τρίτος και το ρίσκο να προσπεράσεις είναι μεγάλο τότε απλά πρέπει να μαζέψεις τους βαθμούς. Έχει αποδείξει τις τελευταίες χρονιές ότι μπορεί και το κάνει αυτό». Όσον αφορά στην σύγκριση του με τον Vettel, ο Stroll υποστήριξε: «Eίναι φανταστικό να τον βλέπεις δίπλα στον Sebastian σε παρομοίων δυνατοτήτων αυτοκίνητο. Ίσως το δικό του να είναι λίγο καλύτερο, ίσως να μην είναι. Απλά, φάνηκε πως φέτος ήταν καλύτερος από αυτόν και πρέπει να το σεβαστείς αυτό σαν οδηγός. Ο λόγος είναι ότι στην F1 με τους 21 αγώνες, είναι μεγάλη η σεζόν και πρέπει σε κάθε αγώνα να κάνεις την δουλειά όπως πρέπει, που είναι δυσκολότερο από όσο νομίζουμε. Του αξίζει μεγάλος σεβασμός».

Εσείς συμφωνείτε με τον Stroll;

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda