Η νέα Supra εξοπλίζεται από την Evasive με τεράστιο μαύρο μπροστινό διαχύτη.

Οι δύο αεροτομές πίσω πραγματικά δεσπόζουν.

Supra με δύο αεροτομές

2.175 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2019)

Η μικρή αεροτομή στο τέλος της θύρας του πορτ-μπαγκάζ δεν ήταν αρκετή για την Evasive Motorsports. Δείτε το πλήρες πακέτο που ετοίμασε.

Δεν υπάρχει αμφισβήτηση ότι το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο οποίο μαζεύονται τα πιο ακραία βελτιωμένα αυτοκίνητα είναι αυτό του SEMA στο κοσμοπολίτικο Las Vegas. Ένας από τους βελτιωτικούς οίκους που θα βρίσκεται εκεί είναι η Evasive Motorsports μαζί με το πακέτο της για την ολοκαίνουρια 5ης γενιάς Toyota Supra.

Mέχρι αυτή την στιγμή η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τι ακριβώς προσφέρει στο ιαπωνικό sportscar αλλά μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook, τα περισσότερα «καλούδια» δεν γίνεται να μην μείνουν κρυμμένα από το μάτι.

Η νέα Supra εξοπλίζεται από την Evasive με τεράστιο μαύρο μπροστινό διαχύτη, φτερά που έχουν κάνει κάποιες δύο-τρεις ενέσεις αναβολικών, νέο σετ από aftermarket ζάντες, άλλου τύπου πλαϊνούς καθρέπτες και μια γιγάντια αεροτομή πάνω από μια μικρότερη που βρίσκεται στο τέλος της θύρας του πορτ-μπαγκάζ.

Αν και με την πρώτη ματιά θα έλεγε κανείς πως το πακέτο είναι ακραίο, τόσο στο φετινή SEMA όσο και μέσα στ επόμενα χρόνια, είναι σίγουρο πως θα έρθουν στην δημοσιότητα ακόμη πιο «τερατώδη» projects. Είναι και αυτό μέρος, άλλωστε, της βαριάς κληρονομιάς που άφησε η προηγούμενης γενιάς Supra στον κόσμο της αυτοκίνησης.
 

Hyundai
vw