• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σε μία μικρή Mercedes G-Class και σε ένα μικρό Land Rover Defender θα μετατραπεί το νέο Suzuki Jimny.

Suzuki Jimny αλά G-Class και Defender

3.777 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/11/2018

Σε μία μικρή Mercedes G-Class και σε ένα μικρό Land Rover Defender θα μετατραπεί το νέο Suzuki Jimny.

Το νέο Suzuki Jimny εδώ και λίγο καιρό είναι μαζί μας και ήταν βέβαιο πως το ιαπωνικό SUV δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τα χέρια των βελτιωτικών εταιρειών.
 
Μία από αυτές και συγκεκριμένα η Chelsea Truck, ανακοίνωσε πως έχει στα σκαριά να κατασκευάσει ένα κιτ αμαξώματος το οποίο θα δίνει στο Jimny μία εξωτερική εικόνα εμπνευσμένη από την μεγαλύτερη Mercedes G-Class, αλλά και ακόμα μία από το Land Rover Defender.
 
Ο ιδρυτής της εταιρείας, Afzal Kahn, δημοσίευσε σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ένα σκίτσο, ενημερώνοντας το κοινό για τις προθέσεις της εταιρείας. Μάλιστα λόγω της ευρείας αποδοχής από τους φίλους των βελτιώσεων η εταιρεία πως ήταν γνωστή ως Project Kahn θα προσφέρει και τα δύο κιτ tuning για το νέο Suzuki Jimny.
 
Έτσι το μοντέλο θα επωφεληθεί από ευρύτερα φτερά, νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα αλλά και καπό με ενσωματωμένους αεραγωγούς, νέα γρίλια, προβολείς LED, ζάντες 19 ιντσών, αλλά και ένα νέο σύστημα εξάτμισης. Όλες αυτές οι αναβαθμίσεις θα δώσουν στο Jimny μια πιο premium αίσθηση από το εργοστασιακό μοντέλο.


Στο εσωτερικό τα καθίσματα θα είναι καλυμμένα από διάτρητη δερμάτινη ταπετσαρία, ενώ δερμάτινα χαρακτηριστικά θα λάβει και η κεντρική κονσόλα όπως και τα υποβραχιόνια. Τέλος σύμφωνα με την Chelsea Truck η τιμή του βελτιωμένου Jimny και στις δύο εκδόσεις θα ξεκινήσει από τις 24.995 λίρες (περίπου 28.000 ευρώ).  
 

24 διαθέσιμα άρθρα για SUZUKI  JIMNY

Tags: SUZUKI JIMNY