• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ένα Suzuki Baleno μετά από εκτενείς μετατροπές πλησίασε, αλλά δεν ακούμπησε, να μοιάσει με Mercedes A-Class.

Για να είναι πιο ολοκληρωμένο το «έγκλημα» φαίνεται να έχει προστεθεί αυθεντική μάσκα από Mercedes.

Όπως και το υπόλοιπο αμάξωμα, έτσι και το πίσω μέρος έχει δεχτεί πλήθος αισθητικών παρεμβάσεων.

Suzuki «ντύθηκε» Mercedes

Διαβάστηκε από 6457 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/3/2017

Θέλεις Mercedes A-Class και δεν σου φτάνουν τα λεφτά; Μπορείς απλά να ρωτήσεις τι έκανε ένας ιερόσυλος ιδιοκτήτης Suzuki Baleno.

 
Το να έχεις όνειρα και φιλοδοξίες είναι κάτι απόλυτα υγιές και λογικό, ωστόσο καλό είναι να κάνεις υπομονή και να θέτεις στόχους που μπορείς να πραγματοποιήσεις. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που έχουν αντίθετη άποψη και τα θέλουν όλα, γρήγορα και με το μικρότερο κόστος.

Κάτι τέτοιο μπορούμε να φανταστούμε και για τον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη του Suzuki Baleno, που για αλλού ξεκίνησε και αλλού του βγήκε. Με έναν ιδιαίτερο τρόπο και μετά από εκτενείς αποτυχημένες «πλαστικές» επεμβάσεις στο σύνολο του αμαξώματος κατάφεραν να κάνουν το «ταλαιπωρημένο» ιαπωνικό μοντέλο να μοιάσει –ή και όχι- σε Mercedes A-Class.
 

Προκειμένου να γίνει πιο πειστικό το αποτέλεσμα φαίνεται να έχει προστεθεί αυθεντική μάσκα της Mercedes, ωστόσο δεν θεωρείται απίθανο να είναι κι αυτή fake, όπως και το υπόλοιπο σύνολο.

Επιπλέον, για να είναι πιο ολοκληρωμένο το «έγκλημα» λέγεται πως παρόμοιες μετατροπές έχουν γίνει και στην καμπίνα, προκειμένου το Baleno να μοιάσει σε Mercedes, ωστόσο δεν υπάρχουν διαθέσιμες εικόνες, αν και δεν νομίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να δουν το αποτέλεσμα.

Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει πουθενά αλλού εκτός της μακρινής Ινδίας. Εσείς τι λέτε; Μπορεί να χαρακτηριστεί κάπως αλλιώς εκτός από ιεροσυλία;