Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Lancia και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Lancia και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Σχέδια απεικονίζουν τη νέα Lancia Delta

4.903 Επισκέψεις στο άρθρο (28/12/2021)

Ανεπίσημα σχέδια δείχνουν την εμφάνιση της επερχόμενης νέας Lancia Delta, η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της το 2026!

Nέα Lancia Delta το 2026

Η Lancia είναι μια από τις μάρκες που θα αναζωογονηθούν μέσω της Stellantis. Μάλιστα ένα από τα μοντέλα που έχει ήδη προγραμματιστεί να επιστρέψει με μία νέα γενιά είναι η Delta, που αναμένεται να τη δούμε το 2026. Μάλιστα η είδηση αυτή έχει ανακοινωθεί και από επίσημα χείλη, όπως αυτά του  Luca Napolitano, CEO της ιταλικής φίρμας, ο οποίος υπογράμμισε πως η νέα γενιά της Delta θα είναι σε αμιγώς ηλεκτρική μορφή!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το κλασικό σχέδιο της Delta σε σύγχρονη ερμηνεία

Έτσι οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa προσπάθησαν να αποδώσουν, έστω και ανεπίσημα, σε σχέδια την εμφάνιση που ενδέχεται να έχει το μοντέλο, όταν θα κάνει την εμφάνισή του σε περίπου τέσσερα χρόνια από σήμερα. Όπως μπορούμε να δούμε τα σχέδια αποτελούν μια εκσυγχρονισμένη μορφή της κλασικής σχεδίασης του μοντέλου η οποία το έχει καταστήσει ευρέως γνωστό. Η γρίλια είναι στενή και οικεία στο μάτι, ενώ πλαισιώνεται από στρογγυλούς προβολείς τεχνολογίας LED. Από κει και πέρα ένας μεγάλος αεραγωγός εγκαθίσταται στο καπό, ενώ υπάρχουν επίσης λεπτοί αεραγωγοί στα φτερά ακριβώς πίσω από τους μπροστινούς τροχούς. Το πίσω μέρος φέρει απλή σχεδίαση έχοντας ως highlight τις δύο οβάλ απολήξεις της εξάτμισης. Οι άσπρες ζάντες πολλαπλών ακτινών ολοκληρώνουν την ρετρό εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Πάνω σε πλατφόρμα της Stellantis και με solid-state μπαταρίες

Aυτή την στιγμή, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε, ωστόσο οι πρώτες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει λένε πως η νέα Lancia Delta θα βασιστεί πάνω σε μια ήδη υπάρχουσα πλατφόρμα του ομίλου Stellantis. Πιθανότατα, το δάπεδο που θα επιλεχθεί θα είναι το STLA Medium, μια εξέλιξη της eVMP. Το νέο δάπεδο θα μπορεί να εξοπλιστεί με μπαταρίες solid-state που θα προσφέρουν αυτονομία 700 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση.

Ένας «θρύλος» στο δρόμο της επιστροφής!
-Ανεξάρτητα σχέδια προσφέρουν μία πρώτη εικόνα στην εμφάνιση της νέας Lancia Delta.
-Ντεμπούτο το 2026 με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.
-Πάνω σε πλατφόρμα της Stellantis και πιθανή αυτονομία 700 χιλιομέτρων
Σε απογοητεύει που η νέα Delta θα είναι ηλεκτρική ή απλά και μόνο με την επιστροφή της είσαι ενθουσιασμένος;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD E-TRANSIT
NISSAN