2 φωτογραφίες »

Τα ψηφιακά σχέδια του kolesa.ru για το Κοdiaq facelift.

Σχέδια δείχνουν πως θα μοιάζει το ανανεωμένο Skoda Kodiaq

7.086 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2021)

Aπέχουμε λιγότερο από μια εβδομάδα πριν την παρουσίαση της facelift έκδοσης του Skoda Kodiaq και αυτά τα σχέδια μας δίνουν μια καλή εικόνα για το τι πρέπει να περιμένουμε. Σας αρέσει;


H Skoda βάζει τις τελευταίες πινελιές πάνω στο ανανεωμένο Kodiaq, το πιο δημοφιλές SUV της γκάμας της παγκοσμίως, λίγο πριν το ντεμπούτο του που θα λάβει χώρα στις 13 Απριλίου, όπως έχει ανακοινώσει η ίδια η τσέχικη φίρμα.

Το ρωσικό kolesa.ru γνωρίζει πως η Skoda στηρίζει πολλά στην εμπορική πορεία του Kodiaq και για αυτό έβαλε τους σχεδιαστές της να παρουσιάσουν την ολοκληρωμένη πρότασή τους για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η facelift έκδοση του μοντέλου, σύμφωνα με όλα τα δεδομένα που έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή την στιγμή.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τα ψηφιακά αυτά σχέδια, το Kodiaq αναμένεται να λάβει νέα πιο επιθετικά φωτιστικά σώματα LED, πιο κομψή γρίλια και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και προβολείς ομίχλης. Στο πλάι δεν θα υπάρχουν διαφορές, ωστόσο πίσω, η σχεδίαση των φώτων θα είναι πιο περίπλοκη, ενώ, όπως έχουν αποκαλύψει παλιότερες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, αντί κάποιου εμβλήματος, στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ θα υπάρχουν τα γράμματα «SKODA». Τέλος, ελαφρώς διαφορετικός θα είναι επίσης ο πίσω προφυλακτήρας.

Πληροφορίες για το εσωτερικό δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή, ωστόσο πιθανολογούμε πως το ανανεωμένο Kodiaq θα προσφέρει περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης και περισσότερο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα, το τσέχικο SUV θα συνεχίσει να προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και diesel, ενώ η έκδοση RS λέγεται πως θα λάβει ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον κινητήριο σύνολο σε σχέση με τον 2λιτρο bi-turbo που αποδίδει 240 άλογα και 500 Nm ροπής.
 

Mercedes
moto