Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από τη Nissan και προέρχονται από τον Roman Miah της Avante Design.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από τη Nissan και προέρχονται από τον Roman Miah της Avante Design.

Σχεδιαστής ετοίμασε τη νέα γενιά του Nissan GT-R

6.517 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2022)

Πως θα μπορούσε να είναι το μελλοντικό Nissan GT-R; Ανεξάρτητος σχεδιαστής το οραματίστηκε και παρουσίασε το αποτέλεσμα της δουλειάς του.

Θα είναι έτσι το νέο GT-R;

Τα σενάρια που έχουν υπάρξει για το μέλλον του Nissan GT-R είναι πολλά, την ίδια ώρα που οι εταιρείες παλεύουν για να μειώσουν τους ρύπους, γεγονός που έχει φέρει σε δύσκολη θέση τα supercars. Παρόλο το γεγονός πως οι πληροφορίες για το νέο μοντέλο είναι συγκεχυμένες, ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής οραματίστηκε τη μελλοντική R36 γενιά του «Godzilla» και δημοσιοποίησε το αποτέλεσμα της δουλειάς του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το σχέδιο προέρχεται από τον Roman Miah της Avante Design

Ο λόγος για τον Roman Miah της Avante Design που ετοίμασε τα σχέδια που μπορείτε να δείτε πιο πάνω. Το μπροστινό μέρος έχει μεγάλη ομοιότητα με την boxy εμφάνιση της γενιάς R34 του Skyline GT-R. Το εκσυγχρονισμένο στυλ περιλαμβάνει οριζόντιες λωρίδες LED στο εξωτερικό τμήμα των προβολέων και στο κάτω μέρος. Η επάνω γρίλια είναι αρκετά στενή, αλλά ακριβώς από κάτω στον προφυλακτήρα υπάρχει μία τεράστια εισαγωγή αέρα.

Με τα γνωστά στρογγυλά φώτα στο πίσω μέρος

Το καπό αποκτά δύο εισόδους αέρα, ενώ στο πλαϊνό μέρος συναντούμε περισσότερες ομοιότητες με το τρέχον GT-R. Στο πίσω μέρος, τα κυκλικά πίσω φώτα αποτελούν σχεδιαστικό σήμα κατατεθέν του GT-R και συνεχίζουν να δίνουν το παρών, όντας συνδυασμένα με τις στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης. Φυσικά ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει για τη μεγάλη αεροτομή!

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Audi