Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Toyota και προέρχονται από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Carbizzy.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Toyota και προέρχονται από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Carbizzy.

Σχεδιαστής οραματίστηκε και δημιούργησε το νέο Toyota RAV4!

6.614 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2022)

Ανεξάρτητος σχεδιαστής ονειρεύτηκε το Toyota RAV4 στη νέα του γενιά και έδωσε στη δημοσιότητα τα σχέδιά του. Πως σου φαίνεται;

Θα είναι έτσι το νέο Toyota RAV4;

Τα SUV πουλάνε στην Ευρώπη σαν ζεστό ψωμί και δεν είναι μυστικό πως οι εταιρείες δίνουν μεγάλη έμφαση στον συγκεκριμένο τύπο αμαξώματος. Όπως φαίνεται, τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν ενδιαφέρουν μόνο τις εταιρείες ή τους αγοραστές, αλλά και τους ανεξάρτητους σχεδιαστές. Έτσι ένας από αυτούς προσπάθησε να οραματιστεί την εμφάνιση που υποθετικά θα έχει το νέο Toyota RAV4.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Βγάζει μάτι η τεράστια γρίλια

Τα σχέδια που βλέπετε είναι δουλειά του σχεδιαστή με το ψευδώνυμο Carbizzy, ο οποίος μέσα από το κανάλι του στο YouTube έδωσε μια τολμηρή και μοναδική όψη στο υποτιθέμενο Toyota RAV4 έκτης γενιάς. Στο μπροστινό μέρος ξεχωρίζει η τεράστια γρίλια και το πολύ λεπτά φωτιστικά σώματα τύπου LED, ενώ στο πίσω μέρος το highlight αποτελεί η φωτιζόμενη ράβδος που ενώνει τα φώτα, αλλά και οι δύο απολήξεις της εξάτμισης. Από κει και πέρα ο boxy σχεδιασμός σε συνδυασμό με τα «νεύρα» που βρίσκονται παντού στο αμάξωμα δίνουν ένα πιο σπορ τόνο στο ιαπωνικό D-SUV, που συνεπικουρείται από τη διχρωμία στο εξωτερικό και τις «αστεράτες» ζάντες.

Αναβαθμισμένο και σε έκδοση GR Sport το υπάρχον RAV4

Μέχρι να έρθει η ώρα να δούμε το νέο RAV4, να θυμίσουμε πως πριν από λίγο διάστημα οι άνθρωποι της Toyota αναβάθμισαν το υπάρχον μοντέλο, ενώ παρουσίασαν και την έκδοση GR Sport. Η τελευταία μπορεί να συνδυαστεί είτε με το υβριδικό σύνολο των 222 ίππων είτε με το Plug-in Hybrid με τα 306 άλογα. To RAV4 GR Sport θα ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις χάρη στα piano black μαύρα προστατευτικά πάνω από τους θόλους των τροχών, τις μαύρες πλαϊνές ποδιές, το μαύρο φινίρισμα στα φώτα ομίχλης, την γρίλια και στο μπροστινό σπόιλερ και τα διακριτικά GR λογότυπα μπροστά και πίσω. Ακόμη, η GR Sport έκδοση του RAV4 είναι η πρώτη που εξοπλίζεται με ένα νέο σετ από 19άρες μαύρες ζάντες που έχουν φινιριστεί μέσω μιας νέας ειδικής τεχνικής.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
Audi