Το μοντέλο στην εικόνα λαμβάνει ακριβώς τα ίδια εξωτερικά χαρακτηριστικά με τα υπάρχοντα Ν μοντέλα της φίρμας.

Σχέδιο δείχνει το Hyundai Venue N

2.846 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2020)

Το μικρό SUV της Hyundai, το Venue έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, όπως και τα ισχυρά μοντέλα Ν της κορεατικής μάρκας. Τι γίνεται λοιπόν όταν αυτά τα δύο στοιχεία ενωθούν; Η απάντηση έρχεται από ένα ανεξάρτητο σχέδιο.

Είναι γεγονός πως η Hyundai έχει δηλώσει ότι μελλοντικά και μέσω του τμήματος N σκοπεύει να δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στα SUV μοντέλα της, ένα από τα οποία είναι και το Venue. Μάλιστα το γεγονός πως ανήκει στη δημοφιλή κατηγορία των μικρών SUV, ίσως παίξει τον ρόλο του και μια ισχυρή έκδοση κάνει την εμφάνισή της νωρίτερα σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα που ετοιμάζονται να υποδεχτούν τα «καυτά» αδέρφια τους.
 
Κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δε φαίνεται να υφίσταται, όμως όταν η μάρκα ρωτήθηκε σχετικά με τη έλευση ενός Venue N, δεν είπε «όχι» και άφησε το θέμα να αιωρείται. Έτσι η μη διάψευση φούντωσε τη φημολογία για την έλευση της συγκεκριμένης έκδοσης, ενώ παράλληλα έκανε την φαντασία των ανεξάρτητων σχεδιαστών να οργιάσει.
 
Μάλιστα τα αποτελέσματα της δουλειάς ενός από αυτών δεν άργησαν να έρθουν, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από το σχέδιο που μπορείτε να δείτε. Προέρχεται από την ιστοσελίδα motor1, εκεί όπου οι καλλιτέχνες αντλώντας στοιχεία από τα υπόλοιπα Ν αυτοκίνητα, έδωσαν τη δική τους οπτική.
 
Το μοντέλο στην εικόνα λαμβάνει ακριβώς τα ίδια εξωτερικά χαρακτηριστικά με τα υπάρχοντα Ν μοντέλα της φίρμας, ενώ οι σχεδιαστές του έχουν δώσει μία πιο σπορ υπόσταση σε σχέση με το συμβατικό μοντέλο. Φυσικά αν ποτέ δούμε το Venue N να λαμβάνει σάρκα και οστά, τότε κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο τετρακύλινδρος 2,0 λίτρων turbo κινητήρας που προσφέρει 250 ίππους.   
 
Αν και είναι σαφές πως η Hyundai δεν πρόκειται να φέρει στη ζωή το Venue N, τουλάχιστον άμεσα, αυτό που είναι βέβαιο είναι πως ετοιμάζει μία έκδοση N Line. Ωστόσο όπως φαίνεται υπάρχουν αυτοί που δε σταματούν να ονειρεύονται.

LEASING APRILIOS
skoda