• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
4 φωτογραφίες »

O ανεξάρτητος σχεδιαστής Jordan Rubinstein-Towler, έδωσε ένα πολύ επιθετικό σχεδιασμό στο αμάξωμα του hatchback.

Σχέδιο δείχνει το μοντέρνο Honda Integra Type R

4.951 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/9/2020

Η Honda φημολογείται πως εργάζεται πάνω στο νέο Integra και έτσι ανεξάρτητος σχεδιαστής προχώρησε ένα βήμα πιο μπροστά δίνοντας τη δική του ιδέα για το πως μπορεί να είναι μία ισχυρή έκδοση Type R του συγκεκριμένου μοντέλου!

HONDA: Oφελος έως 1.500€ για το Civic


Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, πριν από λίγες ημέρες η Acura, όπως ονομάζεται η Honda στις ΗΠΑ, επιβεβαίωσε πως εργάζεται πάνω σε ένα νέο compact μοντέλο. Το όνομα τους δεν ανακοινώθηκε, ωστόσο σύμφωνα με τη φημολογία που έχει υπάρξει πιθανότατα θα υιοθετήσει την ονομασία Integra αναβιώνοντας έτσι το δημοφιλές μοντέλο. Η είδηση αυτή αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για ένα ανεξάρτητο σχεδιαστή ο οποίος προχώρησε ένα βήμα πιο μπροστά δημοσιεύοντας τα δικά του σχέδια όπου παρουσιάζει το πως θα μπορούσε να είναι η ισχυρή Type R έκδοση του νέου Integra (αν όντως ονομαστεί έτσι το νέο μοντέλο).
 
Όπως βλέπουμε ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Jordan Rubinstein-Towler, έδωσε ένα πολύ επιθετικό σχεδιασμό στο αμάξωμα του hatchback. Μάλιστα έχοντας εγκαταστήσει το λογότυπο της Honda και όχι της Acura, δείχνει πως έχει εμπνευστεί το συγκεκριμένο μοντέλο για την αγορά της Ευρώπης ή της Ιαπωνίας. Ο σχεδιασμός εν γένει χαρακτηρίζεται από καθαρότητα και στρογγυλεμένες επιφάνειες τη στιγμή που μόνο σε συγκεκριμένα σημεία βρίσκουμε έντονε γωνίες. Παράλληλα το αυτοκίνητο διαθέτει κάμερες αντί για καθρέφτες, κάτι που έχει ήδη κάνει η Honda για το μικρό ηλεκτρικό e.
 
Το στρογγυλεμένο εμπρόσθιο μέρος με τις μεγάλες εισόδους αέρα φροντίζει για την βέλτιστη αεροδυναμική, ενώ στο πίσω μέρος την ίδια δουλειά κάνει μια πολύ μεγάλη αεροτομή. Τέλος, ανάμεσα στα δύο άκρα υπάρχει μια μεγάλη, χωρίς χαρακτηριστικά επιφάνεια που διακόπτεται από τις λαμπερές ζάντες.
 
Είναι πολύ πιθανό το Honda Integra Type R που βλέπουμε εδώ να μη μοιάζει με το πραγματικό μοντέλο, ωστόσο ακόμα και έτσι να είναι αποτελεί ένα πολύ όμορφο σχέδιο. Κλείνοντας να πούμε πως το νέο μοντέλο της Honda / Acura φημολογείται ότι θα κάνει την εμφάνισή του εντός του 2021.

Tags: HONDA