Σχέδιο δείχνει τον αντικαταστάτη του Ford Mondeo
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σχέδιο δείχνει τον αντικαταστάτη του Ford Mondeo

5.685 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2021)

Η Ford εργάζεται πάνω στον αντικαταστάτη του Mondeo και ανεξάρτητα σχέδια έρχονται για να δείξουν την πιθανή εικόνα που θα έχει το νέο μοντέλο όταν θα κάνει την εμφάνισή του.

Η Ford ετοιμάζει να φέρει έναν διάδοχο για το Mondeo, το οποίο προγραμματίζεται να ολοκληρώσει την παραγωγή του στην Ευρώπη τον Μάρτιο του 2022. Mάλιστα η αμερικανική φίρμα εντοπίστηκε πρόσφατα να έχει βγάλει στο δρόμο πρωτότυπα για τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Παρόμοια σχεδίαση με το Evos

Αν και τα συγκεκριμένα μοντέλα ήταν καλυμμένα από καμουφλάζ, σήμερα έρχονται στη δημοσιότητα ανεξάρτητα σχέδια που δείχνουν την πιθανή εμφάνιση που θα έχει το νέο αυτοκίνητο της Ford όταν θα κάνει το ντεμπούτο του. Τα σχέδια που προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa, παρουσιάζουν τον αντικαταστάτη του Mondeo να έχει παρόμοια εικόνα με το Evos που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης τον Απρίλιο.
 

Συνδυάζει στοιχεία σεντάν και crossover

Κοιτώντας τις εικόνες παρατηρούμε πως η σχεδίαση στο μπροστινό μέρος είναι παρόμοια με αυτή του Evos, το οποίο θυμίζουμε πως προορίζεται μόνο για την Κίνα. Στο πίσω μέρος η εικόνα δεν είναι τόσο ίδια αφού το αντι-Mondeo λαμβάνει ένα πιο σεντάν σχεδιασμό από το Evos με πιο «σφιχτό» παρμπρίζ και μακρύτερη πίσω πόρτα. Μάλιστα ο σχεδιαστής υποστηρίζει πως το εν λόγω μοντέλο δε θα είναι ούτε καθαρό crossover, αλλά ούτε και σεντάν, συνδυάζοντας σχεδιαστικά στοιχεί και των δύο τύπων. Αυτός είναι και ο λόγος που έδωσε στο αυτοκίνητο μεγάλη απόσταση από το έδαφος στα σχέδια που ετοίμασε.
 

Άγνωστο το σύστημα μετάδοσης κίνησης

Κλείνοντας να θυμίσουμε πως αναφορικά με το σύστημα μετάδοσης κίνησης δεν υπάρχει καμία πληροφορία. Όμως οι απολήξεις της εξάτμισης που είδαμε στις παρελθοντικές εικόνες με τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης, ωστόσο προς ώρας παραμένει άγνωστο εάν θα συνοδευτεί από υβριδική βοήθεια και ποια ακριβώς θα είναι αυτή.

Θα είναι έτσι;
-Ανεξάρτητα σχέδια παρουσιάζουν την εικόνα που θα έχει το μοντέλο το οποίο θα αντικαταστήσει το Ford Mondeo.
-Παρόμοια σχεδίαση με το Evos.
-Συνδυάζει στοιχεία σεντάν και crossover.
Σου αρέσει;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center