Η εικόνα είναι ανεξάρτητη από την Audi και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Η εικόνα είναι ανεξάρτητη από την Audi και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Σχέδιο «μαρτυρά» το επερχόμενο Audi Q6 e-tron

2.094 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2022)

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Audi θα είναι το Q6 e-tron, αναμένεται να ντεμπουτάρει εντός τους έτους και ένα ανεξάρτητο σχέδιο μας προσφέρει μία πρώτη ιδέα για την εξωτερική του εμφάνιση.

Συνεχίζει τις δοκιμές

Τις δοκιμές εξέλιξης συνεχίζει το αμιγώς ηλεκτρικό Audi Q6 e-tron πριν πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του το 2022. Πρόσφατα, καμουφλαρισμένα δοκιμαστικά μοντέλα του νέου SUV εντοπίστηκαν σε χώρες της βόρειας Ευρώπης να υλοποιούν δοκιμές και σήμερα μία αποκλειστική εικόνα της ιστοσελίδας autoexpress έρχεται για να παρουσιάσει την εμφάνιση που θα έχει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διαιρούμενοι οι προβολείς μπροστά

Όπως βλέπουμε η κλειστή γρίλια στο μπροστά μέρος, συνδυάζεται με διαιρούμενα φωτιστικά σώματα, ενώ στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα έχει τοποθετηθεί αεραγωγός που χωρίζεται σε μικρότερα κομμάτια. Το Q6 e-tron θα τοποθετηθεί στην γκάμα της Audi ανάμεσα στο Q4 και το μεγαλύτερο SUV e-tron. Ως εκ τούτου οι σχεδιαστές του έχουν δώσει μακρύτερο καπό από το Q4 e-tron, αλλά η σχεδιαστική γραμμή στους ώμους, την οροφή είναι παρόμοια.

Με οθόνη αφής 11,6 ιντσών

Στο εσωτερικό, το αυτοκίνητο είναι πιθανό να υιοθετήσει τη νέα κεντρική οθόνη αφής 11,6 ιντσών που χρησιμοποιείται στο Q4 e-tron, η οποία είναι η μεγαλύτερη μεμονωμένη οθόνη που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε Audi παραγωγής. Ωστόσο, ο σχεδιασμός θα μπορούσε να είναι διαφορετικός λόγω της πλατφόρμας, αλλά και για να διαχωρίσει και τα δύο μοντέλα από άποψη τιμής και θέσης. Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto