• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στους δρόμους της Ισπανίας συνελήφθη το νέο Dacia Duster.

Το νέο μοντέλο αναμένεται να βασιστεί στη πλατφόρμα CMF.

Συνελήφθη το νέο Dacia Duster (+ video)

Διαβάστηκε από 2830 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/6/2017

Στους δρόμους της Ισπανίας συνελήφθη το νέο Dacia Duster, το οποίο ωστόσο έφερε στο αμάξωμα του το απαραίτητο καμουφλάζ.

 
Αν και δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα, ωστόσο καταλαβαίνουμε πως το μοντέλο αναμένεται να μην έχει πολλές αλλαγές. Μια μικρή αλλαγή λέγεται πως θα είναι στο σχεδιασμό του καπό, το όποιο δεν θα διακόπτεται τόσο απότομα, ενώ οι νέοι προβολείς αναμένεται να είναι πιο κομψοί.
 
Από κει και πέρα οι καθρέφτες λέγεται πως θα έχουν ενσωματωμένα φλας όπως τα περισσότερα πρόσφατα αυτοκίνητα της μάρκας, ενώ στο πίσω μέρος οι αλλαγές θα είναι περιορισμένες.
 
Το νέο μοντέλο αναμένεται να βασιστεί στη πλατφόρμα CMF (Common Module Family), την οποία χρησιμοποιούν πολλά μοντέλα των Nissan και Renault, ανάμεσά τους και το Kadjar, ενώ υπάρχει η πιθανότητα το Duster να αποκτήσει μεγαλύτερο μεταξόνιο, ώστε να χωρέσει μια ακόμα σειρά καθισμάτων φτάνοντας τα 7 στο σύνολο.
 
Εκτός της ανανεωμένης εξωτερικής εμφάνισής του, το νέο Duster θα διαθέτει και αναβαθμισμένη καμπίνα ποιοτικά, με προσθήκη σύγχρονου εξοπλισμού παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας. Βελτιωμένα αναμένεται να είναι και τα επίπεδα ευχρηστίας και πρακτικότητας.
 
Αναφορικά με τους κινητήρες, το νέο μοντέλο των Ρουμάνων αναμένεται να εφοδιάζεται με το 1.2 TCe σύνολο βενζίνης, ενώ ενδεχομένως η Dacia να αντικαταστήσει το 1.5 dCi μοτέρ πετρελαίου, με το ισχυρότερο 1.600άρι turbodiesel.
 
Υπομονή λοιπόν μέχρι την Πέμπτη στις 22 του μήνα, όπου αναμένεται να  γίνει η αποκάλυψη του νέου SUV.

Tags: DACIA DUSTER