Συνεντεύξεις όλων των στελεχών στο Best Car 2019 (+video)

4.879 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Πλήθος στελεχών της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου «παρέλασαν» χθες στη μεικτή ζώνη των βραβείων Best Car 2019 σε Live μετάδοση! Δείτε τι ερωτήθηκαν και τι είπαν όλοι οι πρωταγωνιστές.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το video από την προσέλευση των κορυφαίων στελεχών της αγοράς αυτοκινήτου, από σχεδόν όλες τις μάρκες της ελληνικής αγοράς, στο χώρο υποδοχής της αίθουσας εκδηλώσεων του AutoΤρίτη. Τονίζουμε πως, η μετάδοση έγινε Live την ώρα της άφιξης τους και όλοι απάντησαν στις ερωτήσεις των ανθρώπων της συντακτικής ομάδας. Μιας και το βίντεο, όμως, διαρκεί κάτι περισσότερο από 30 λεπτά φροντίσαμε να βρούμε τους χρόνους που μιλάει το κάθε στέλεχος, για τη διευκόλυνση του αναγνωστικού μας κοινού.

2:40 Ξεκινάμε με τον κ. Χρήστο Σκιρδή, Υπεύθυνο επικοινωνίας των Renault-Dacia.
4:50 Ο Υπεύθυνος επικοινωνίας του Ομίλου Volkswagen, κ. Νίκος Μαρτίνος, απαντά στις ερωτήσεις μας για τα μοντέλα της VW.
7:10 Μαζί μας βρέθηκε η Διευθύντρια Marketing της Audi, κυρία Ναυσικά Τριανταφυλλιά.
8:30 Ο δικός μας Παντελής Πατέλος συζητά με τον Κώστα Μήτσου για τον Elk Test και όλες τις μετρήσεις.
10:40 Ο κ. Νίκος Μαρτίνος επιστρέφει στη μεικτή ζώνη για λογαριασμό της Skoda αυτή τη φορά.
12:30 Ο επικεφαλής της συντακτικής ομάδας του AutoΤρίτη, Κώστας Καπογιάννης, συνομιλεί με τον Κώστα Μήτσου για τα μεγάλα θέματα και πιο συγκεκριμένα για το «Test Φώτων σε 18 SUV».
15:00 Το κατώφλι του χώρου εκδηλώσεων στο κτίριο του AutoΤρίτη περνά ο κ. Νίκος Πρέζας, Γενικός Διευθυντής επιβατικών αυτοκινήτων της Mercedes-Benz Ελλάς.
17:32 Ο Εμπορικός Διευθυντής της SEAT, κ. Χάρης Δάνδουρας, δίνει μια μίνι συνέντευξη στον δικό μας Γιάννη Σκανδάλη, υπεύθυνο σύνταξης του autotriti.gr.
18:00 Στη μεικτή ζώνη μπήκαν τα στελέχη της Volvo Car Hellas εκ των οποίων απάντησε στις ερωτήσεις μας ο Διευθυντής Marketing, κ. Αλέξανδρος Κωστήρογλου.
21:08 Η βραδιά συνέχισε με τον κ. Ανδρέα Χριστοφορίδη, Γενικό Διευθυντή Hyundai-Kia.
22:06 Ο κ. Παναγιώτης Ριτσώνης, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της Mercedes-Benz Ελλάς έδωσε μια μίνι συνέντευξη στον δικό μας Κώστα Μήτσου.
23:45 Κοντά στον δικό μας Γιάννη Σκανδάλη βρέθηκε ο κ. Διονύσης Παναγόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της FCA Greece.
25:29 Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Nissan, κ. Γιάννης Μεθενίτης, δίνει τη συνταγή της επιτυχίας του Qashqai στο Παντελή Πατέλο.
26:33 Ο δικός μας Σταμάτης Καγιαλής κάνει μια πολύ καίρια ερώτηση για το μέλλον της Honda στον κ. Γιώργο Παππά, Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Σαρακάκη.
28:13 Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Toyota Ελλάς, κ. Γεώργιος Γαρδέλης, μας μιλά για τη νέα Corolla και όχι μόνο.
30:44 Η προσέλευση των κορυφαίων στελεχών της αγοράς συνέχισε με τη Διευθύντρια Επικοινωνίας της Peugeot, κα Κορίνα Βαλυράκη.
31:40 Η στιγμή που ο CEO της Ford Motor Ελλάς, κ. Νίκος Νοταράς, «συνελήφθη» από τον δικό μας Σταμάτη Καγιαλή.
33:39 Ο κ. Παναγιώτης Αικατερινίδης, Διευθυντής Marketing των DS Automobiles και Citroen έκλεισε τον κύκλο των δηλώσεων στη μεικτή ζώνη του Best Car 2019 σε πρώτη φάση.



Σε δεύτερη φάση μας έδωσε μια μίνι συνέντευξη ο κύριος Τάσος Αραμπατζής Διευθυντής Μarketing της Opel Ελλάς την οποία και παραθέτουμε παρακάτω:



Τέλος, οι δηλώσεις έκλεισαν οριστικά με την επιστροφή του κ. Παναγιώτη Αικατερινίδη στο χώρο υποδοχής για χάρη του Citroen C5 Aircross.

 

Hyundai
vw