3 φωτογραφίες »

Συνεργάζεται με την Uber η Huyndai

1.914 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2021)

Συμφωνία κλειδί με την Uber έκλεισε η Hyundai για να προωθήσει τα ηλεκτρικά της μοντέλα και για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την ανάπτυξη των υποδομών που χρειάζονται για την υποστήριξη των ηλεκτρικών οχημάτων.


Η Hyundai ξεκίνησε μια στρατηγική συνεργασία με την Uber, με στόχο τον εξηλεκτρισμό των υπηρεσιών κινητικότητας που προσφέρει στην Ευρώπη. Η Hyundai θα παρέχει επίσης στους συνεργάτες-οδηγούς της Uber εκπτώσεις στην αγορά του ηλεκτρικού Kona και των μοντέλων της Ιοniq σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και τις Κάτω Χώρες.

Η συμφωνία μεταξύ των εταιρειών βασίστηκε στην ανακοίνωση της Uber ότι σχεδιάζει να γίνει μια πλατφόρμα κινητικότητας μηδενικών εκπομπών ρύπων έως το 2030. Μέχρι το 2025, το 50% των συνολικών χιλιομέτρων που θα διανύουν οι συνεργάτες της Uber σε επτά ευρωπαϊκές πρωτεύουσες (Άμστερνταμ, Βερολίνο, Βρυξέλλες, Λισαβόνα, Λονδίνο, Μαδρίτη και Παρίσι) θα γίνονται από ηλεκτρικά οχήματα. Ως μέρος αυτής της δέσμευσης, οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν αν μισθώσουν ένα όχημα μηδενικών εκπομπών ρύπων κατά την online κράτηση που θα κάνουν στην εφαρμογή της Uber.

Οι δύο εταιρείες θα διερευνήσουν πώς η συνεργασία μπορεί να επιταχύνει την υιοθέτηση των ηλεκτρικών Hyundai και των υποδομών που χρειάζονται τα ηλεκτρικά οχήματα στις ευρωπαϊκές πόλεις. Στο μέλλον, η Hyundai και η Uber σκοπεύουν να ξεκινήσουν κοινά σχέδια μάρκετινγκ και εκπαίδευσης για την προώθηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων και των σχετικών πλεονεκτημάτων τους στους συνεργάτες οδηγούς της Uber, ενώ θα προσφέρουν επίσης test drive στους οδηγούς ώστε να να βιώσουν από πρώτο χέρι πως είναι η οδήγηση με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Η Hyundai έχει ως στόχο να πουλά πάνω από 670.000 οχήματα μηδενικών εκπομπών ρύπων ετησίως και να είναι μεταξύ των κορυφαίων τριών κατασκευαστών EV παγκοσμίως μέχρι το 2025.

AUTOFIT PASXA
4green