H ζημιά στην BMW.

Συνεργείο τράκαρε ΒΜW πελάτη

6.318 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2019)

Ζευγάρι άφησε την BMW του για ένα απλό service και τελικά έμεινε χωρίς αυτοκίνητο. Διαβάστε τι έγινε.

Αρνητική ήταν η τροπή που πήρε ένα απλό service μιας BMW που είχε αφήσει ένα ζευγάρι σε ένα τοπικό συνεργείο της Βόρειας Καρολίνας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Nickki Harris και ο σύζυγος της επισκέφτηκαν το συνεργείο Firestone Complete Auto Car και άφησαν εκεί το αυτοκίνητό τους για να αλλάξουν ελαστικά και φρένα. Αφού όμως έγιναν τα απαραίτητα service, ένας από τους μηχανικούς έβγαλε το αυτοκίνητο στον δρόμο για να ελέγξει πως όλα είναι εντάξει αλλά κατά την διάρκεια της «βόλτας», ο εργαζόμενος στο συνεργείο τράκαρε, προξενώντας πολύ σημαντικές ζημιές στην BMW του ζευγαριού.
 
Όταν το ζευγάρι επέστρεψε να πάρει το αυτοκίνητό του, όχι μόνο είδε την BMW τρακαρισμένη αλλά το συνεργείο δεν παρέλειψε να ζητήσει 1.239 ευρώ για την δουλειά που έκαναν στο όχημα. Το κατάστημα, όπως φάνηκε, δεν ήθελε να «μπλέξει» με το τρακάρισμα και είπε στο ζευγάρι να τα «βρουν» με την ασφαλιστική του εργαζομένου που οδηγούσε, όμως επειδή δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, το ζευγάρι παρότρυνε το συνεργείο να αναλάβει την ευθύνη.

Η Βridgestone Αμερικής στης οποίας το δίκτυο ανήκει το συνεργείο τόνισε πως «οι τοπικές Αρχές που έκαναν έρευνα για το τρακάρισμα αποφάσισαν πως ο εργαζόμενος δεν έφταιγε για αυτό που συνέβη» ενώ έγινε γνωστό πως πρότειναν στους ιδιοκτήτες του οχήματος μια μικρή αποζημίωση σαν ένδειξη καλής θέλησης.

Το ζευγάρι ωστόσο δεν έκανε δεχτή την προσφορά, αφού το κόστος για να διορθωθεί η ζημιά είναι πολύ μεγαλύτερο από το ποσό που πρότεινε η εταιρεία.

Εσείς τι λέτε; Mε ποια πλευρά είστε;
 

Hyundai
vw