• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Porsche συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στη νέα 911 GT2 RS και πρόσφατα έφερε ένα αριθμό προπαρασκευαστικών οχημάτων στην πίστα του Nurburgring.

Συνεχίζει τις δοκιμές η 911 GT2 RS +vid

Διαβάστηκε από 1293 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/9/2017

Η Porsche συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στη νέα 911 GT2 RS και πρόσφατα έφερε ένα αριθμό προπαρασκευαστικών οχημάτων στην πίστα του Nurburgring.

 
Μάλιστα όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο που ακολουθεί ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι τα πολλά και διαφορετικά χρώματα στο αμάξωμα των γερμανικών μοντέλων που κατέκλισαν της πίστα. Η απόχρωση του ανοιχτού κίτρινου ονομάζεται Racing Yellow, το κόκκινο λέγεται Guards Red, το ασημένιο GT Silver Metallic, το γαλάζιο Miami Blue, ενώ την εμφάνισή του κάνει και ένα εντυπωσιακό μαύρο μοντέλο.
 
Οι πρωτότυπες GT2 RS έχουν δοκιμαστεί στο Nurburgring για πάνω από ένα χρόνο και όπως όλα δείχνουν η γερμανική μάρκα θα θέσει ως στόχο της ένα χρόνο κάτω από 7 λεπτά, ωστόσο  μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι χρόνοι από τις δοκιμαστικές διαδρομές που έχουν διανύσει.
 
Στις αρχές Ιουλίου ο Frank-Steffen Walliser, διευθυντής της Porsche δήλωσε σε μέσα του εξωτερικού πως το νέο μοντέλο θα ολοκληρώσει έναν γύρο στην πίστα κάτω από 7 λεπτά, αλλά δεν κατάφερε να προσδιορίσει αν θα έφτανε το 6:57 της Porsche 918 Spyder.
Τέλος να σημειωθεί πως αν η Porsche θέλει να πάρει στα χέρια της το ρεκόρ πίστας θα πρέπει να ξεπεράσει τα 6 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα της Lamborghini Huracan Performante.
 
Δείτε το βίντεο

 

PORSCHE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Υπηρεσίες - Προϊόντα