• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η σωστή συντήρηση εκτός από ένα υγιές αυτοκίνητο μας εξασφαλίζει και υψηλότερη μεταπωλητική αξία.

Συντήρηση αυτοκινήτου σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο

Διαβάστηκε από 7214 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/4/2016

Οι υπηρεσίες after sales και οι extra παροχές των αντιπροσωπειών που παρέχουν πιστοποιημένο service και γνήσια ανταλλακτικά σε προσιτές τιμές, κρατούν ψηλά τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας.

 
Το after sales αποτελεί τη συνισταμένη πολλών διαφορετικών παραγόντων, που περιστρέφονται γύρω από το αυτοκίνητο και ακολουθούν την πώλησή του, με σκοπό την ικανοποίηση του πελάτη. Δύσκολος, αλλά σίγουρα σημαντικός στόχος, με δεδομένο ότι η ικανοποίηση είναι αυτή που κτίζει την καλή σχέση μεταξύ εταιρείας και πελάτη και η οποία με τη σειρά της θα τον κρατήσει σταθερό στη φίρμα.

Μάλιστα, στη σημερινή εποχή όπου ο οικογενειακός προϋπολογισμός είναι πιο μικρός, το after sales είναι ένας τομέας που έχει αποκτήσει μεγαλύτερη βαρύτητα αφού και τα κόστη του service θέλεις να περιορίσεις, και η διάρκεια που κρατάς το αυτοκίνητό σου είναι μεγαλύτερη, αντί των πέντε ετών του πρόσφατου παρελθόντος. 

Αυτό το έχουν αφουγκραστεί από την πλευρά τους οι αντιπροσωπείες, με αποτέλεσμα πέρα από τις βασικές υπηρεσίες after sales να προσφέρουν ειδικά πακέτα service, προσφορές στα γνήσια ανταλλακτικά, δωρεάν εποχικούς ελέγχους και extra παροχές, ενώ οι περισσότεροι, αν όχι όλοι προσφέρουν δωρεάν τεχνικούς ελέγχους προκειμένου να δελεάσουν τον πελάτη, ενώ έχουν τιμολογιακή διαφάνεια ώστε ο κάθε οδηγός να γνωρίζει από πριν τι θα πληρώσει.

Τι προσφέρουν οι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές:
Οι μηνιαίες προσφορές after sales των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών περιλαμβάνουν: 
- Δωρεάν service για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (υπό προϋποθέσεις)
- Εκπτώσεις στα προγραμματισμένα service
- Μειωμένες τιμές σε αναλώσιμα υλικά
- Δυνατότητα επέκτασης εγγυήσεων
- Δωρεάν τεχνικός έλεγχος
- Επιστροφή χρημάτων
- Δωρεάν οδική βοήθεια
- Προσφορές σε γνήσια ανταλλακτικά

Φυσικά, συχνά θα βρείτε και «πακέτα» προσφορών με παραλλαγές όλων των παραπάνω, ανάλογα με τις μηνιαίες προωθητικές κινήσεις κάθε εταιρείας, τις ανάγκες των πελατών της αλλά και με τα δεδομένα του «στόλου» αυτοκινήτων που καλείται η εταιρεία να εξυπηρετήσει.

Το 13άρι του εξουσιοδοτημένου Service:
1. Πλήρης έλεγχος του αυτοκινήτου σας από ομάδα καταρτισμένων επαγγελματιών με εμπειρία και εξειδίκευση στη μάρκα σας και τις πιο προηγμένες τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί για το αυτοκίνητό σας.
2. Σιγουριά ότι χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά σχεδιασμένα για το αυτοκίνητό σας.
3. Διατήρηση ισχύς της εγγύησης του αυτοκινήτου σας.
4. Εγγύηση σε ανταλλακτικά και εργασίες με πιστοποιητικό έγγραφο
5. Ενημερωμένο και αξιόπιστο βιβλίο service.
6. Διατήρηση μεταπωλητικής αξίας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.
7. Αμεση εξυπηρέτηση, στοκ προϊόντων. 
8. Το εξουσιοδοτημένο αποτελεί μακροχρόνια επένδυση. 
9. Έγκριση από την ίδια τη μάρκα.
10. Ηλεκτρονική βάση δεδομένων που υποστηρίζεται από όλα τα εξουσιοδοτημένα, συνεπώς βλέπουν το ιστορικό σας σε όποιο εξουσιοδοτημένο και αν πάτε.
11. Ανταγωνιστικά πακέτα
12. Μεγάλο δίκτυο συνεργατών
13. Διαφάνεια στο κόστος επισκευής

 
 • Νίκος

  Προφανώς οι "εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές", λόγω και της κρίσης, χρειάζονται λιγάκι βοήθεια...

    2
 • focus II

  Με αρκετές αντιπροσωπείες να έχουν βάλει λουκέτο κυρίως στην επαρχία, και με τον κύριο όγκο των αυτοκινήτων να έχει υπερβεί τα έτη εγγύησης, άρα και την υποχρέωση για service στα εξουσιοδοτημένα συνεργία, τη σκυτάλη έχουν πάρει τα εξειδικευμένα που προσφέρουν αντίστοιχες υπηρεσίες σε οικονομικότερες τιμές.

    1
 • ΜΙΧΑΛΗΣΚΩΝ

  Σε polo 1.2 δύο ετών και με μόλις 11,500 χλμ.ζήτησα service 2 ετών σε εξουσιοδοτημένο.Μου είπαν ότι χρειάζεται γενικό με κόστος 250 ευρώ περίπου ενώ στο επίσημο site της εταιρείας προτείνουν λάδια-φίλτρο και φίλτρο γύρης με κόστος 167 ευρώ.Φυσικά δεν ανέχτηκα την εμφανέστατη κοροιδία και απευθύνθηκα σε εξειδικευμένο.Κόστος με επώνυμα,συνθετικά λάδια που προτείνει η εταιρεία μόλις 75 ευρώ !!!!!Σιγά μην με δούν τα εξουσιοδοτημένα...