2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Toyota και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Σύντομα το ντεμπούτο του νέου Toyota Land Cruiser

2.317 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2021)

Η ημέρα που θα κάνει ντεμπούτο το νέας γενιάς Land Cruiser διέρρευσε στο διαδίκτυο μαζί με την πληροφορία πως θα προσφερθεί για πρώτη φορά σε έκδοση GR Sport.

Η νέα γενιά του Land Cruiser πρόκειται να αποκαλυφθεί πολύ σύντομα από την Toyota και μάλιστα η φίρμα έχει σταματήσει να το κρατά κρυφό, αφού έτσι και αλλιώς, το μοντέλο έχει φωτογραφηθεί χωρίς καθόλου καμουφλάζ σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.

Πλέον, υπάρχουν άνθρωποι στο διαδίκτυο που υποστηρίζουν πως γνωρίζουν ακόμα και το πότε θα γίνει το ντεμπούτο του Τοyota Land Cruiser, ενός από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της μάρκας στον κόσμο λόγω των σημαντικών πωλήσεων που σημειώνει κυρίως στην Βόρεια Αμερική. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, η νέα γενιά θα κάνει ντεμπούτο στις 31 Μαΐου ή την 1η Ιουνίου και για πρώτη φορά θα προσφερθεί και σε έκδοση GR Sport.

Το νέας γενιάς Land Cruiser θα υιοθετήσει μια νέα σχεδιαστική γλώσσα που εκφράζεται μέσω μιας νέας μεγαλύτερης και πιο επιβλητικής γρίλιας, νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα και πιο επιθετικό προφυλακτήρα. Σε ό,τι αφορά το υπόλοιπο σουλούπι του αυτοκινήτου, η σχεδίαση του μοντέλου είναι πιο boxy και κομψή και δεν έχει πλέον τόσες «καμπύλες». Πιο μοντέρνο είναι το πίσω μέρος χάρη στα νέα φωτιστικά σώματα που είναι πιο πλατιά και πιο επιθετικά.

Η Toyota είναι σίγουρο πως έχει προχωρήσει σε μεγάλες αναβαθμίσεις στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ο πίνακας οργάνων θα είναι καινούριος ενώ δίπλα του, στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας θα «αιωρείται» μια αρκετά μεγάλη οθόνη για να υποστηρίζει το σύστημα ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου. Πιο χαμηλά θα υπάρχουν αρκετά μπουτόν για το σύστημα κλιματισμού και τα modes οδήγησης του αυτοκινήτου για την άσφαλτο ή για το χώμα.

Η Toyota, μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει επιβεβαιώσει κάποια ημερομηνία και πλέον μένει να φανεί πότε θα δούμε επίσημα το νέο Land Cruiser.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda