Tο υδρογονοκίνητο αυτοκίνητο πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης σε λίγους μήνες.

Σύντομα το υδρογονοκίνητο Hyperion

1.500 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Ένα νέο υδρογονοκίνητο αυτοκίνητο είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του από μία άγνωστη στο ευρύ κοινό εταιρεία που ονομάζεται Hyperion.

Η εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια έκανε γνωστό το νέο της έργο δημοσιεύοντας μία εικόνα teaser την οποία μάλιστα όρισε ως φόντο στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς πρόκειται για μία πολύ σκοτεινή εικόνα, η οποία δείχνει ένα χαμηλωμένο μοντέλο υψηλών επιδόσεων, με λεπτούς πλευρικούς καθρέφτες που προφανώς ευνοούν τη αεροδυναμική, αλλά και μία μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος.
 
Αν και η εταιρεία έχει ιδρυθεί από το 2011 δεν έχει παρουσιάσει κάποιο μοντέλο της, ούτε έχει προχωρήσει σε κάποια επιπλέον πληροφορία για το εν λόγω αυτοκίνητο, αρκούμενη απλά να πει πως η πρεμιέρα του μοντέλου θα γίνει σύντομα. Τέλος να σημειωθεί πως αυτό που αναφέρουν ξένα μέσα είναι πως το υδρογονοκίνητο αυτοκίνητο πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης σε λίγους μήνες.

ELASTIKA 2024
OPEL