To ζεύγος Ghosn.

Σύζυγος Ghosn: «Τrump, βοήθησέ μας»

1.706 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2019)

Μέχρι και τον Αμερικάνο Πρόεδρο προσπαθεί να πείσει η γυναίκα του Ghosn να βοηθήσει τον σύζυγό της,

Tην βοήθεια του Αμερικανού Προέδρου Donald Trump στην μάχη που δίνει ο άνδρας της, κ. Carlos Ghosn, πρώην CEO της Nissan, στα δικαστήρια της Ιαπωνίας θέλει η Carole Ghosn. Το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Renault-Nissan υπενθυμίζουμε πως συνελήφθη τον περασμένο Νοέμβριο λόγω κατηγοριών για παράνομη κατάχρηση κεφαλαίων.

Η Carole είπε κατά λέξη: «Θα ήθελα ο πρόεδρος Τrump να μιλήσει στον πρωθυπουργό Abe σχετικά με τις σωστές συνθήκες της δίκης και τις συνθήκες κράτησης, να με αφήσουν να μιλήσω στον άνδρα μου και να προστατευτεί η αθωότητα του μέχρι να αποδειχθεί ένοχος».
 
Η σύζυγος του Ghosn λέει πως αυτό θα γίνει στις 28-29 Ιουνίου όταν θα γίνει στην Osaka της Ιαπωνίας το συνέδριο των G20. H ίδια φέρεται να έχει πολλά παράπονα από τις συνθήκες υπό τις οποίες κρατείται ο Carlos Ghosn και ανέφερε: «Moυ έχουν πει πως ένας από τους όρους για να αποφυλακιστεί είναι πως δεν πρέπει να μου μιλάει, κάτι που μου φαίνεται απάνθρωπο. Όλη αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να είχε διευθετηθεί εσωτερικά στην εταιρεία. Δεν χρειάζονταν να το κάνουν όλο αυτό και κυρίως, αφού ο σύζυγος μου είναι αθώος και ο χρόνος θα αποδείξει την αλήθεια.»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Carole βγαίνει μπροστά για να τον υπερασπιστεί και να καλέσει σε βοήθεια ανθρώπους της πολιτικής, αφού τον Απρίλιο κάλεσε την κυβέρνηση της Γαλλίας να τον βοηθήσει.

Ο ίδιος ο Ghosn αναφέρει πως είναι αθώος και ότι παραμένει στην φυλακή άδικα.
 
 

Toyota
Audi