• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Με ποιον τρόπο γίνεται η θωράκιση; Υπάρχουν εργοστασιακές επιλογές; Ώρα να μάθετε τα πάντα για τα αυτοκίνητα ανθρώπων που δεν τα έχουν καλά με όλους!

Πως φτιάχνονται τα θωρακισμένα αυτοκίνητα;

19.144 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/2/2020

Με ποιον τρόπο γίνεται η θωράκιση; Υπάρχουν εργοστασιακές επιλογές; Ώρα να μάθετε τα πάντα για τα αυτοκίνητα ανθρώπων που δεν τα έχουν καλά με όλους!


VIP πρόσωπα, τρομοκρατικές επιθέσεις και θωρακισμένα αυτοκίνητα! Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που έχουν αρκετούς λόγους για να φοβούνται λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό κατά τις μετακινήσεις τους. Η λύση υπάρχει και προσφέρεται από πολλά κιλά ατσάλι. Σε αυτό το τεχνικό κείμενο σας παρουσιάζουμε τον τρόπο κατασκευής των θωρακισμένων οχημάτων.

Ακούγοντας τη φράση «ασφάλεια και αυτοκίνητο» σίγουρα το μυαλό όλων μας πηγαίνει στην ενεργητική ασφάλεια, το ESP και το ABS, ή στην παθητική ασφάλεια με τις ζώνες ασφαλείας και τους αερόσακους. Aλλα όταν η συζήτηση πηγαίνει σε VIP και πολιτικά πρόσωπα, η λέξη ασφάλεια παραπέμπει στα θωρακισμένα αυτοκίνητα. Ίσως να έχετε δει στους δρόμους μαύρα αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια και κάποιον φάρο στον εμπρός προφυλακτήρα, αλλά αυτά είναι τα εμφανή χαρακτηριστικά. Στην πραγματικότητα, οι διαφορές αυτών των οχήματος με τις απλές εργοστασιακές εκδόσεις είναι τεράστιες, μιας και τα χωρίζουν πολλά κιλά ανθεκτικών υλικών.

Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου-αστακού; Πώς χωρίζονται τα επίπεδα ασφαλείας; Με ποιον τρόπο γίνεται η θωράκιση; Υπάρχουν εργοστασιακές επιλογές; Ώρα να μάθετε τα πάντα για τα αυτοκίνητα ανθρώπων που δεν τα έχουν καλά με όλους!

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)