Η «εργοστασιακή»  θωράκιση
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η «εργοστασιακή» θωράκιση

38.037 Επισκέψεις στο άρθρο

Πέρα από τις επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν την «ενίσχυση» ενός αυτοκινήτου, υπάρχουν και λύσεις που έρχονται απευθείας από τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Σχεδόν όλες οι «premium» εταιρείες ακολουθούν μία ιδιαίτερα περίπλοκη διαδικασία σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου κατασκευάζοντας θωρακισμένα αυτοκίνητα στο επίπεδο που επιθυμεί ο αγοραστής. Ενδεικτικά, η BMW διαθέτει την τεχνογνωσία να παράγει θωρακισμένα κατηγορίας Β4 και Β6 σε μοντέλα όπως η X5, ενώ το κορυφαίο επίπεδο ασφαλείας παρέχεται στην «ειδική» BMW Σειρά 7 High Security, η οποία πληροί τις προδιαγραφές της τελευταίας βαθμίδας προστασίας και προσφέρει ασφάλεια ακόμα και σε τρομοκρατικές ενέργειες με εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Πέρα από τις επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν την «ενίσχυση» ενός αυτοκινήτου, υπάρχουν και λύσεις που έρχονται απευθείας από τις αυτοκινητοβιομηχανίες.

Πέρα από τις επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν την «ενίσχυση» ενός αυτοκινήτου, υπάρχουν και λύσεις που έρχονται απευθείας από τις αυτοκινητοβιομηχανίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Γνωρίζετε ότι, πέρα από τις Mercedes-AMG, υπάρχουν και Mercedes-Guard; Παρόμοια φιλοσοφία με την BMW ακολουθεί και η Mercedes, η οποία έχει «διανύσει» μία πορεία 90 ετών στο χώρο των θωρακισμένων οχημάτων. Δεκάδες κιλά από ατσάλι προστατεύουν αυτοκίνητα όπως η E-Class και η S-Class, ενώ αντίστοιχες προτάσεις υπάρχουν και για τα μοντέλα με εκτός δρόμου ικανότητες, όπως η G-Class.

Παρομοίως λειτουργεί και η Audi, που ενδιαφέρεται εδώ και 35 χρόνια για τους πελάτες που δεν τα έχουν καλά με όλους. Μοντέλα όπως τα A6 και A8 δέχονται μία καλή περιποίηση από ατσάλι και γυαλί ασφαλείας με πολυανθρακική επίστρωση σε ειδικό χώρο της γραμμής παραγωγής του εργοστασίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto