Τα πολλά κουμπιά στην κεντρική κονσόλα του παρελθόντος έχουν δώσει τη θέση τους σε μία πιο εύχρηστη οθόνη αφής. Η προσθήκη της θήκης μπροστά από τον λεβιέ ταχυτήτων έχει βελτιώσει πολύ την πρακτικότητ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα πολλά κουμπιά στην κεντρική κονσόλα του παρελθόντος έχουν δώσει τη θέση τους σε μία πιο εύχρηστη οθόνη αφής. Η προσθήκη της θήκης μπροστά από τον λεβιέ ταχυτήτων έχει βελτιώσει πολύ την πρακτικότητα.

Εσωτερικό- Χώροι: Μοντέρνο, άνετο και ποιοτικό

52.253 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2015)

Ιδιαίτερη έμφαση κατά την ανανέωση του Focus έχει δοθεί πέρα από την εξωτερική σχεδίαση και στο εσωτερικό. Ενώ, λοιπόν, στην προηγούμενη γενιά δέσποζαν τα πολλά κουμπιά στην κεντρική κονσόλα, τώρα αυτά έχουν πάει περίπατο και αντικατασταθεί από τη μεγάλη οθόνη αφής (8 ίντσες) του νέου συστήματος infotainment SYNC2, το οποίο είναι πιο εύχρηστο και πρακτικό στην χρήση, αν και θα θέλαμε λίγο μεγαλύτερες κάποιες ενδείξεις στην οθόνη, όπως το Home Button. Επιπλέον, νέα είναι και τα χειριστήρια του κλιματισμού, ενώ στα πολύ θετικά συγκαταλέγεται και η θήκη μπροστά από το λεβιέ των ταχυτήτων όπου μπορείς πια να ακουμπήσεις το κινητό και κάποια κέρματα. Όσον αφορά στην ποιότητα των υλικών και τη συναρμογή, αυτά παραμένουν κορυφαία.


Στο κομμάτι των χώρων, από την άλλη, αλλαγές δεν υπάρχουν σε σχέση με πριν με αποτέλεσμα στο εσωτερικό να μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση τέσσερις ενήλικες επιβάτες. Ο χώρος αποσκευών ανέρχεται στα 316 λίτρα με τη ρεζέρβα, ενώ με κιτ επισκευής αυξάνεται στα 363 λίτρα και κρίνεται άκρως ικανοποιητικός. 

Ο χώρος αποσκευών είναι 363 λίτρα με κιτ επισκευής ελαστικών και επαρκεί άνετα για τις ανάγκες των επιβατών.

Ο χώρος αποσκευών είναι 363 λίτρα με κιτ επισκευής ελαστικών και επαρκεί άνετα για τις ανάγκες των επιβατών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
NISSAN