• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η προαιρετική ενσωματωμένη κάμερα του Citroen C3 με την ονομασία ConnectedCAM, αποτελεί ένα μοναδικό highlight ανεξαρτήτως κατηγορίας αυτοκινήτων.

Η προαιρετική ενσωματωμένη κάμερα του Citroen C3 με την ονομασία ConnectedCAM, αποτελεί ένα μοναδικό highlight ανεξαρτήτως κατηγορίας αυτοκινήτων.

Citroen C3 (ConnectedCAM Citroen): Έχει καθρέπτη με ενσωματωμένη βιντεοκάμερα!

21.637 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/4/2017

Στον τομέα της τεχνολογίας, το νέο Citroen C3 είναι ένα πολύ δυνατό μικρό αυτοκίνητο περιλαμβάνοντας πολλά στοιχεία high tech και συνδεσιμότητας αλλά και στοιχεία ασφάλειας. Πέραν των κοινών στοιχείων που διαθέτουν σήμερα τα περισσότερα σύγχρονα μικρά, το Citroen C3 ξεχωρίζει για την ενσωματωμένη κάμερα που διαθέτει κάτω από τον εσωτερικό καθρέφτη. Αυτή η κάμερα ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό και είναι μια κάμερα καταγραφής συμβάντων και λήψης φωτογραφιών, κάτι που συναντούμε για πρώτη φορά, σε εργοστασιακό εξοπλισμό μοντέλου παραγωγής. Το σύστημα, με την ονομασία ConnectedCAM Citroen, διαθέτει μια κάμερα full HD με ενσωματωμένο GPS και ανάλυση 2 Megapixels, ενώ έχει ευρυγώνια θέαση 120ο. Μέσω αυτής, ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει βίντεο ή φωτογραφίες από διάφορα συμβάντα στο δρόμο και μέσω ειδικής εφαρμογής για smartphones να τα «μοιράζεται» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η κάρτα αποθήκευσης έχει χωρητικότητα 16 GB, ενώ τέλος το βασικότερο χαρακτηριστικό του συστήματος είναι ότι έχει τη δυνατότητα να καταγράφει και να αποθηκεύει ένα ατύχημα αυτόματα, μισό λεπτό πριν και 1 μετά από το συμβάν. Έτσι έχετε πλήρη καταγραφή του συμβάντος και αν και στη χώρα μας το υλικό δεν λαμβάνεται ως αποδεικτικό στοιχείο στις αίθουσες των δικαστηρίων, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην ασφαλιστική σας. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ