" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η υπηρεσία Opel OnStar που προσφέρει η Opel και στο Corsa, είναι μια προηγμένη υπηρεσία που δεν διαθέτει κανένα άλλο μικρό αυτοκίνητο.

Η υπηρεσία Opel OnStar που προσφέρει η Opel και στο Corsa, είναι μια προηγμένη υπηρεσία που δεν διαθέτει κανένα άλλο μικρό αυτοκίνητο.

Opel Corsa (OnStar): Ο φύλακας άγγελός σου

20.654 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/4/2017

Η Opel προσφέρει και στο μικρό της Corsa τη νέα της υπηρεσία με την ονομασία Opel OnStar, για 5 έτη. Με την υπηρεσία OnStar, με το απλό πάτημα των πλήκτρων που βρίσκονται στην πλαφονιέρα του Corsa, παρέχεται η δυνατότητα στον οδηγό να συνομιλήσει με έναν ειδικό σύμβουλο της υπηρεσίας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, μιλώντας στην γλώσσα του. Πιο συγκεκριμένα ο οδηγός μπορεί να κάνει χρήση της υπηρεσίας OnStar ανά πάσα στιγμή και να ζητήσει οδηγίες για κάποιο προορισμό, με τον σύμβουλο να του αποστέλλει απευθείας το στίγμα στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου. Μπορεί επίσης να διεξάγει διαγνωστικό έλεγχο του οχήματος (πίεση ελαστικών, κατάσταση αερόσακων, ηλεκτρονικά βοηθήματα κτλ.) και να ενημερώσει σχετικά τον οδηγό. Εκτός από τις λειτουργίες υποβοήθησης του οδηγού όμως, το OnStar χειρίζεται αυτόνομα καταστάσεις όπως κλοπή ή ατύχημα. Στην πρώτη περίπτωση, μέσω του πομπού που ενσωματώνει το Corsa, το OnStar αποστέλλει σήμα για την τοποθεσία του, ενώ σε περίπτωση ατυχήματος που προκαλεί ενεργοποίηση των αερόσακων, ο σύμβουλος επικοινωνεί με τον οδηγό άμεσα. Εφόσον δεν απαντηθεί η τηλεφωνική κλήση από τον χρήστη του αυτοκινήτου, η υπηρεσία μέσω του στίγματος GPS του οχήματος καλεί αυτόματα βοήθεια στον τόπο του ατυχήματος. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ