• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δείτε ποια είναι τα πέντε μίνι μοντέλα της ελληνικής αγοράς που σύμφωνα με τις μετρήσεις μας είναι... «τα ζώα μου αργά».

Τα 5 πιο αργά μίνι μοντέλα

Διαβάστηκε από 21043 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/12/2017

Αργά αυτοκίνητα υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα, κυρίως όταν οι επιδόσεις δεν αποτελούν βασικό κριτήριο επιλογής, όπως στα αστικού προσανατολισμού αυτοκίνητα. Εμείς μέσω των μετρήσεών μας σας παρουσιάζουμε τα 5 πιο αργά μίνι που έχουμε μετρήσει.

 
Στην μίνι κατηγορία όπου το κύριο ζητούμενο είναι η άνετη και εύκολη μετακίνηση σε εντός πόλης κυρίως διαδρομές, οι περισσότεροι κατασκευαστές επιλέγουν χαμηλής ιπποδύναμης κινητήρες και αραιής κλιμάκωσης κιβώτια για τα αυτοκίνητά τους. Με δεδομένο πως εκείνα δεν προορίζονται να καλύψουν οικογενειακές ανάγκες, αυτό είναι κάτι αποδεκτό προς όφελος της τιμής και της κατανάλωσής τους. Αυτό όπως είναι λογικό επηρεάζει αρνητικά το εκάστοτε αυτοκίνητο στον τομέα των επιδόσεων, κάτι που φαίνεται στις μετρήσεις που πραγματοποιούμε. Και αν και μιλάμε για αστικού χαρακτήρα αυτοκίνητα, υπάρχουν κάποια που είναι πραγματικά τόσο αργά, που «βαριέσαι» ακόμα και να μπεις στην διαδικασία να τα βγάλεις εκτός πόλης.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

TEST CENTER - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

 • Λογικος

  Αρα μεταξυ των συγκεκριμενων 5 αργων αυτοκινητων, τα ιαπωνικα ειναι τα πιο γρηγορα.

    36
 • Αντωνης

  Τρολακι Λογικε (12/12/17 13:28) σωστα το παρατηρησε αυτο ο οριτζιναλ Λογικος γιατι ετσι οπως τα εχει γραψει το Autotriti μπερδευει λιγο τον αναγνωστη.

    8
 • Waterman

  Είναι αυτοκίνητα πόλης, δεν είναι για στήσιμο από φανάρι σε φανάρι. Για πιο αντικειμενική σύγκριση, παραθέσετε και το βάρος, καθώς και εκπομπές. Όπως συνήθως, τα άρθρα στο ευμενή με έλλειψη αντικειμενικοτητας.

   

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός