Τα 5 πιο φθηνά οικογενειακά SUV της αγοράς

77.407 Επισκέψεις στο άρθρο

Παντός εδάφους και πορτοφολιού: Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ποια είναι αυτή τη στιγμή τα 5 πιο φτηνά C-SUV της ελληνικής αγοράς με τιμές που ξεκινούν ακόμα και κάτω από 15.000 ευρώ. Δείτε ποιά είναι και πόσο κοστίζουν.


Αρκετά χρόνια πριν η απόκτηση ενός SUV ήταν μόνο για αυτούς που είχαν «βαριά» πορτοφόλια. Στο παρόν, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και τα SUV πλέον αποτελούν μια προσιτή λύση για το ευρύ κοινό, με τις τιμές σε αρκετές περιπτώσεις να είναι όμοιες και χαμηλότερες από ένα κλασικό μικρομεσαίο μοντέλο, κάνοντάς τα έτσι πρώτη επιλογή για τους οικογενειάρχες και όχι μόνο. 

Άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία των C-SUV πληροί υψηλά στάνταρ ασφαλείας, έχει χώρους και σύγχρονες ανέσεις ώστε να βολεύεται όλη η  οικογένεια και μπορεί να ταξιδέψει με άνεση, κρατώντας ξεκούραστους τους επιβάτες. Επιπλέον καταφέρνουν να συνδυάζουν τόσο τις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και τη δυνατότητα να κινηθούν σε μη ασφάλτινα εδάφη, συμπληρώνοντας έτσι τον ολοκληρωμένο τους χαρακτήρα.

Για να επανέρθουμε όμως στα αρχικά μας λεγόμενα περί προσιτών λύσεων, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ποια είναι αυτή τη στιγμή τα 5 πιο φτηνά C-SUV της ελληνικής αγοράς, με βάση την τιμή των επίσημων καταλόγων και χωρίς να υπολογίζονται τυχόν προωθητικές ενέργειες.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

SPRING SEAT
NISSAN