Το νέο Citroen C3, ακολουθώντας τον ανανεωμένο σχεδιαστικό κώδικα της μάρκας, επιδεικνύει αναλογίες που το κάνουν άμεσα αναγνωρίσιμο.

Μοντέρνο και επιβλητικό

10.401 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/5/2017

Το νέο Citroen C3, ακολουθώντας τον ανανεωμένο σχεδιαστικό κώδικα της μάρκας, επιδεικνύει αναλογίες που το κάνουν άμεσα αναγνωρίσιμο. Πιο συγκεκριμένα, η τρίτη γενιά έχει επηρεαστεί από τα επιτυχημένα εμπορικά C4 Cactus και C3 Picasso μιας και το εμπρός μέρος ενσωματώνει τα στενά LED φωτιστικά σώματά τους, με τα κανονικά φωτιστικά να αποτελούν στοιχεία του ογκώδους σχεδίασης προφυλακτήρα δημιουργώντας επιβλητική εικόνα για πρώτη φορά σε C3. Στα πλαϊνά του ξεχωρίζουν τα μυώδη φτερά, με προστατευτικά στα τόξα των φτερών, αλλά και περιμετρικά στο κάτω μέρος του αμαξώματος. Στο πίσω μέρος κύριο χαρακτηριστικό της σχεδίασης αποτελούν τα τρισδιάστατα όμορφα φωτιστικά σώματα, οι μεγάλες πίσω κολώνες του αμαξώματος και ο προφυλακτήρας που ανεβαίνει ψηλά στην πόρτα του χώρου αποσκευών. 

36  διαφορετικοί συνδυασμοί χρωμάτων
Αν μη τι άλλο με τόσα στοιχεία εξατομίκευσης, το νέο C3 δε θα μπορούσε να μην διαθέτει μεγάλη χρωματική παλέτα, ώστε να ανταποκριθεί στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Το νέο γαλλικό μικρό λοιπόν είναι διαθέσιμο σε 9 διαφορετικά χρώματα: Το λευκό Blanc Banquise, το Almond Green, μια παστέλ φιστικί απόχρωση του πράσινου, το μαύρο Noir Perla Nera, το Cobalt Blue (μπλε), το Rouge Rubis, που αποτελεί μια βαθιά απόχρωση του κόκκινου, το γκρι, Gris Alunimium, καθώς και την ανθρακί απόχρωσή του Gris Shark, το Orange Power (πορτοκαλί), ενώ τέλος υπάρχει και το Sable, στα ελληνικά το χρώμα της άμμου. Πέρα από το χρώμα του αμαξώματος, ωστόσο η Citroen φρόντισε να κάνει ακόμα πιο «δύσκολη» την επιλογή σας, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής διχρωμίας αμαξώματος-οροφής. Έτσι πέρα από τα 9 χρώματα, για ακόμα περισσότερο στιλ υπάρχουν τρεις επιπλέον χρωματισμοί για την οροφή, μαύρο, κόκκινο ή λευκό (Onyx Black, Sport Red και Opal White), ανεβάζοντας έτσι το συνολικό αριθμό χρωματικών συνδυασμών στους 36. Αριθμός που σίγουρα θα πείσει και τον πιο «δύσπιστο» αγοραστή.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • Μαριος

    Εχω το αυτοματο shine εδω κ ενα μηνα ...... Αρχισα κ εβλεπα στο δρομο δυο μηνες που το περιμενα ιδιο με το δικο μ δν εχω δει ακομα κ εχω δει αρκετα...καλο αυτο !!!! Αυτο κ το micra τα πιο ομορφα αν επαιρνε καποιος τωρα αμαξι σ αυτη τη κατηγορια

      1