Βασική έκδοση

Hype Colorado

Metropolitan Grey

Urban Red

4 διαφορετικά εσωτερικά και ενσωματωμένη κάμερα

10.402 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/5/2017

Στο εσωτερικό του νέου C3 όλα έχουν σχεδιαστεί από την αρχή. Πίνακας οργάνων, ταμπλό, σαλόνι, τιμόνι είναι νέα. Μάλιστα η Citroen έχει τοποθετήσει περισσότερα κουμπιά κάτω από την οθόνη του συστήματος πολυμέσων (υποστηρίζει πλέον Apple CarPlay και Android Auto), οι αεραγωγοί έχουν μετακομίσει σε σωστό ύψος (σε σχέση με του C4 Cactus που είναι χαμηλά) και τα καθίσματα είναι βελτιωμένα για να παρέχουν καλύτερη πλευρική στήριξη και πιο άνετες μετακινήσεις. 
 
Μάλιστα ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 4 επιλογές εξατομίκευσης πακέτων και παράλληλα μπορεί να διαμορφώσει και τον εσωτερικό χρωματισμό, συνδυάζοντας τις επενδύσεις των καθισμάτων, την εμφάνιση του ταμπλό και τις προαιρετικές ταξιδιωτικού τύπου χειρολαβές στις πόρτες.
 
Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει επενδύσεις σε κομψή και λιτή σχεδίαση, με κίτρινες διακοσμητικές ραφές. Η επιλογή Metropolitan Grey, δίνει έμφαση στην καθαρότητα των γραμμών, με αρμονικά χρώματα και απαλά υφάσματα. Το Urban Red εσωτερικό δίνει πιο δυναμικό χαρακτήρα στο C3, συνδυάζοντας σκούρα και «ζωντανά» χρώματα, με το ταμπλό να είναι διακοσμημένο με περίγραμμα και ραφές σε έντονο κόκκινο χρώμα. Τέλος η επιλογή Hype Colorado δίνει αέρα premium στον εσωτερικό διάκοσμο του γαλλικού μοντέλου και σύμφωνα με τη Citroen περιλαμβάνει υλικά κορυφαίας ποιότητας, εξαιρετικά απαλά στην αφή και διαθέτει ειδικές επενδύσεις καθισμάτων, καθώς και τιμόνι με δίχρωμη δερμάτινη επένδυση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • Μαριος

    Εχω το αυτοματο shine εδω κ ενα μηνα ...... Αρχισα κ εβλεπα στο δρομο δυο μηνες που το περιμενα ιδιο με το δικο μ δν εχω δει ακομα κ εχω δει αρκετα...καλο αυτο !!!! Αυτο κ το micra τα πιο ομορφα αν επαιρνε καποιος τωρα αμαξι σ αυτη τη κατηγορια

      1