8 φωτογραφίες »

Λιτό είναι το εσωτερικό του Volkswagen up. Η συναρμογή ωστόσο είναι καλή, ενώ οι χώροι για επιβάτες και αποσκευές ανήκουν στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του μοντέλου.

Ένα VW με 11.380 ευρώ

161.990 Επισκέψεις στο άρθρο

Volkswagen up! 1,0 60 PS
Την 9η θέση στην αντίστροφη μέτρηση των φθηνότερων μοντέλων της αγοράς έχει το Volkswagen up! με τον 1.000άρη κινητήρα των 60 ίππων στην έκδοση move up!.

Σημεία στα οποία ξεχωρίζει το γερμανικό μίνι είναι η ευρυχωρία για τα δεδομένα της κατηγορίας, αφού στην καμπίνα θα καθίσουν άνετα 4 άτομα, ενώ το πορτ-μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 251 λίτρα, η ευελιξία μέσα στην πόλη, αλλά και η ικανότητά του να βγει στην εθνική πατώντας στιβαρά στο δρόμο.

Ο κινητήρας των 1.000 κυβικών και 60 ίππων όπως καταλαβαίνετε δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο (0-100 σε 14,6 δλ,), από την άλλη όμως δίνει μια αίσθηση ικμάδας, ειδικά στις ρεπρίζ, η οποία οφείλεται στο χαμηλό βάρος του μοντέλου (932 κιλά). `Αρα, σε γενικές γραμμές με το Volkswagen up! θα κινηθείς άνετα μέσα στην πόλη και η αδυναμία του θα φανεί κυρίως φορτωμένο και με το aircondition εν λειτουργία. Πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι η κατανάλωση, η οποία ανέρχεται στα 5,1 λτ./100 χλμ. σε πραγματικές συνθήκες.

Τέλος, όσον αφορά στον εξοπλισμό της έκδοσης move up αυτός είναι ικανοποιητικός μιας και διαθέτει 4 αερόσακους, air condition, infotainment με την εφαρμογή Volkswagen Connect.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda