7 φωτογραφίες »

Τροχοί που κόβουν πολύ και μικρός κύκλος στροφής ενισχύουν την ευελιξία του Twingo αποτελώντας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Με πίσω κίνηση & 10.780 ευρώ

161.975 Επισκέψεις στο άρθρο

Renault Twingo 1,0 70 PS SCe
To Renault Twingo βρίσκεται στην 6η θέση των φθηνότερων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς, με τιμή που στην βασική του έκδοση ξεκινά από τα 10.780 ευρώ. Αυτή η έκδοση έχει καλό επίπεδο εξοπλισμού και εφοδιάζεται με έναν 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα 70 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο ο οποίος είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος αφού το Twingo είναι πισωκίνητο. Ο κινητήρας αυτός είναι ελαστικός και πολιτισμένος ενώ αν και δεν προσφέρει ανταγωνιστικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 15,2 δλ.), είναι αντίθετα οικονομικός με μέση πραγματική κατανάλωση στα 5,1 λτ./100 χλμ..

Το όμορφο και στυλάτο εξωτερικά 5θυρο Τwingo, είναι νεανικό και σύγχρονο και στο εσωτερικό του, με την ποιότητα των υλικών να είναι καλή για τα δεδομένα της κλάσης. Οι χώροι του δε αποτελούν ένα ακόμα από τα δυνατά του σημεία αφού προσφέρει ανέσεις για 4 επιβάτες ενώ ο χώρος αποσκευών του έχει όγκο 210 λίτρα. Το δυνατότερό του όμως σημείο είναι η ευελιξία του αφού οι τροχοί στρίβουν σε γωνία 45 μοιρών με αποτέλεσμα ο κύκλος στροφής να είναι από τους καλύτερους με 8,6 μ. Αυτό σημαίνει πως μανούβρες και κίνηση στα στενά δρομάκια της πόλης είναι το βασικό πεδίο δράσης του, προσφέροντας επιπλέον και άνεση μέσω της μαλακής ανάρτησής του σε τέτοιες συνθήκες.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
moto