10 φωτογραφίες »

Το Mitsubishi Space Star ισορροπεί ανάμεσα στη μίνι και μικρή κατηγορία.

Mitsubishi με 10.640 ευρώ

161.980 Επισκέψεις στο άρθρο

Mitsubishi Space Star 1,0 71 PS
Το Mitsubishi Space Star ανανεώθηκε αισθητικά και εξακολουθεί να αποτελεί μια ιδιαίτερα προσιτή πρόταση στην αγορά με τιμή που ξεκινά από τα 10.640 ευρώ. Η τιμή αυτή αφορά στην βασική έκδοση με τον κινητήρα του ενός λίτρου με τους 71 ίππους που συνδυάζεται με χειροκίνητο 5τάχυτο κιβώτιο. Αισθητικά και μέσω των αλλαγών σε προφυλακτήρες, μάσκα και φωτιστικά σώματα, το ανανεωμένο Space Star εκφράζει έναν μοντέρνο και επιθετικό χαρακτήρα αποτελώντας ένα από τα πιο όμορφα μίνι της αγοράς. Στο εσωτερικό του η εικόνα είναι «φρέσκια» με ανανεωμένα στοιχεία και όμορφο και σύγχρονο διάκοσμο.

Από πλευράς ποιότητας, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι στο σύνολό τους σκληρά στην αφή, ικανοποιώντας περισσότερο με τη συναρμογή και το φινίρισμά τους, ενώ οι χώροι του, συγκριτικά με τις διαστάσεις του είναι σχετικά επαρκείς, με 4 ενήλικες επιβάτες να βολεύονται χωρίς να προβληματιστούν, ενώ ο χώρος αποσκευών του έχει όγκο 235 λτ.

Στο δρόμο το Space Star προβάλλει ως κύριο χαρακτηριστικό του την παροχή αυξημένων επιπέδων άνεσης που του χαρίζει η μαλακή ανάρτηση, την ευκολία κίνησης και την ευελιξία (κύκλο στροφής 9,2 μ.), ενώ τόσο ο κινητήρας με την μικρή απόδοση όσο και ο χαρακτήρας του γενικότερα, εστιάζουν περισσότερο σε αστικές συνθήκες μετακίνησης. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
Audi