10 φωτογραφίες »

Citroen με κάτω από 10 χιλιάρικα

161.982 Επισκέψεις στο άρθρο

Citroen C1 1,0 72 PS
Το Citroen C1 είναι το πρώτο αυτοκίνητο που μπορεί να αποκτήσει κανείς κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 10.000 ευρώ, αφού η τιμή του με την προσφορά “back on the road” της Citroen ξεκινά από τα 9.990 ευρώ (για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων). Το C1 είναι όμορφο με έντονα νεανικό χαρακτήρα, ευχάριστο στην οδήγηση και απολαυστικό στην πόλη, ενώ προσφέρει πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης. Σε αυτή την έκδοση εφοδιάζεται με τον 1,0 λτ. κινητήρα απόδοσης 72 ίππων και διαθέτει καλό επίπεδο εξοπλισμού παρά την χαμηλή τιμή αγοράς του.

Στο εσωτερικό του το Citroen C1 συνεχίζει την ευχάριστη εικόνα του με νεανικό και εκεί διάκοσμο, με την ποιότητα να είναι καλή και το φινίρισμα προσεγμένο, παρά τα σκληρά πλαστικά που χρησιμοποιούνται. Οι χώροι ικανοποιούν 4 επιβάτες μέσου ύψους, με το χώρο αποσκευών να έχει όγκο 196 λίτρων και πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα.

Στο δρόμο παρουσιάζει θετικό προφίλ εστιασμένο στην άνεση και την ευχαρίστηση, ενώ είναι ευκολοδήγητο στην καθημερινότητα και ευέλικτο. Αν και αστικού προσανατολισμού μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και σε εκτός πόλης διαδρομές όντας άνετο και σταθερό ακόμα και υπο πίεση.

Ο 3κύλινδρος κινητήρας των 72 ίππων του συνδυάζεται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και παρουσιάζει «ζωντάνια» και θετικό τράβηγμα από χαμηλά χαρίζοντας καλές επιδόσεις στο ελαφρύ αμάξωμα (0-100 χλμ./ώρα σε 14,1 δλ.) αλλά και χαμηλή κατανάλωση (5,2 λτ./100 χλμ.) σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw