15 φωτογραφίες »

Toyota το φθηνότερο της αγοράς

161.981 Επισκέψεις στο άρθρο

Toyota Aygo 1,0 72 PS
Το φθηνότερο αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς μας είναι το Toyota Aygo. Το ιαπωνικό μίνι κοστίζει 9.920 ευρώ στη βασική έκδοση με τον 1.1.000άρη τρικύλινδρο κινητήρα των 72 ίππων και είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της κατηγορίας. Διακρίνεται για το νεανικό και ζωντανό του χαρακτήρα ενώ διαθέτει και καλό επίπεδο εξοπλισμού.

Στο εσωτερικό του το Toyota Aygo είναι σχεδιασμένο με γνώμονα το νεανικό ύφος της κατασκευής και κρίνεται ιδιαίτερα ευχάριστο. Όσον αφορά στην ποιότητα φινιρίσματος και υλικών κυμαίνεται στο μέσο όρο της κατηγορίας, ενώ στον τομέα των χώρων προσφέρει ικανοποιητικά επίπεδα για τους επιβάτες, όμως ο χώρος αποσκευών είναι στα 168 λτ..

Στο δρόμο το ιαπωνικό μίνι είναι ευχάριστο σε αίσθηση και χαρακτηρίζεται άνετο, ενώ παρά τον ευέλικτο αστικό του χαρακτήρα, παρουσιάζει καλή συμπεριφορά και σε εκτός πόλης συνθήκες παραμένοντας και εκεί άνετο, σταθερό αλλά και καλό σε αίσθηση.

Ο κινητήρας των 72 ίππων είναι 3κύλινδρος και συνδυάζεται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ κρίνεται καλός για την κίνησή του προσφέροντας κυρίως ζωντάνια (0-100 χλμ./ώρα σε 14,1 δλ.) και χαμηλές τιμές κατανάλωσης (5,2 λτ./100 χλμ. σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης).

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
NISSAN