Goldfinger (James Bond 007): Aston Martin DB5

Goldfinger (James Bond 007): Aston Martin DB5

153.403 Επισκέψεις στο άρθρο

H ταινία

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

H ταινία «Μυστικός πράκτωρ 007 εναντίον του χρυσοδάκτυλου» του 1967, είναι μια περιπέτεια που θεωρείται από τις καλύτερες ταινίες του διάσημου Βρετανού πράκτορα. Ο Μποντ (Σον Κόνερι) σε αυτή την ταινία έρχεται αντιμέτωπος με έναν μανιακό εγληματία που απειλεί πως θα καταστρέψει τον κόσμο. Η ταινία όπως άλλωστε και ο James Bond ως χαρακτήρας βασίστηκε στις νουβέλες του διάσημου συγγραφέα Ιαν Φλέμινγκ. 

Το αυτοκίνητο…
Ανάμεσα στα εξαιρετικά πολλά αυτοκίνητα που εμφανίστηκαν στις ταινίες του διάσημου πράκτορα, περίοπτη θέση έχουν εκείνα της Aston Martin η οποία πάντα υποστήριζε τον διάσημο πράκτορα με τα ειδικά τροποποιημένα μοντέλα της για τις ανάγκες του. Από όλα της τα μοντέλα ωστόσο εμείς ξεχωρίζουμε την DB5 αφού εμφανίστηκε σε πολλές ακόμα ταινίες του Bond. Πρόκειται για μια DB5 του 1964 η οποία διέθετε μεταξύ άλλων περιστρεφόμενες πινακίδες, οπλικά συστήματα, εκτινασσόμενο κάθισμα.

Δυο αυτοκίνητα DB5 αγοράστηκαν από την παραγωγή για τις ανάγκες της ταινίας. Μετά την επιτυχία της ταινίας, ο διάσημος Μποντ, δεν χρειάστηκε ποτέ να ξαναπληρώσει για τα αυτοκίνητά του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
skoda