Tο εσωτερικό του Aygo είναι σύγχρονο και ευχάριστο, προσφέροντας αρκετές δυνατότητες εξατομίκευσης.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο εσωτερικό του Aygo είναι σύγχρονο και ευχάριστο, προσφέροντας αρκετές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Εσωτερικό: Πιο ποιοτικό το Hyundai i10

64.008 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2019)

Η καμπίνα του i10 δείχνει η «ωριμότερη» των τριών με στιβαρή συναρμογή, καλό φινίρισμα και μοντέρνο σχεδιασμό, με αρκετά καλή ποιότητα υλικών για τα δεδομένα της κατηγορίας. Τονισμένη είναι και η πρακτικότητα, μέσω της ύπαρξης πολλών θηκών για μικροαντικείμενα.

Το εσωτερικό του i10 διακρίνεται για τη στιβαρή συναρμογή, το καλό φινίρισμα και το 
μοντέρνο σχεδιασμό της.

Το εσωτερικό του i10 διακρίνεται για τη στιβαρή συναρμογή, το καλό φινίρισμα και το μοντέρνο σχεδιασμό της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η αρχιτεκτονική στο εσωτερικό του Aygo παρουσιάζει έναν σύγχρονο και νεανικό διάκοσμο που τονίζεται από τους «ζωντανούς» χρωματικούς συνδυασμούς των επενδύσεων και της πληθώρας των πάλι επιλογών εξατομίκευσης. Από κει και πέρα και στις πιο πλούσιες εκδόσεις, η οθόνη αφής 7 ιντσών του συστήματος infotainment «γεμίζει» με την παρουσία του το μικρό ταμπλό, προσφέροντας παράλληλα και την απαραίτητη high tech νότα. Ποιοτικά, τα υλικά μπορεί να είναι σκληρά στην αφή, αλλά διαθέτουν στιβαρή κατασκευή. 

Λιγότερο εντυπωσιακό, είναι το εσωτερικό του Panda, το οποίο έχει κι εδώ μια εμμονή με τα τετράγωνα μοτίβα. Τετράγωνα βλέπεις στα χειριστήρια του κλιματισμού, τα όργανα του πίνακα, τα ηχεία, το λεβιέ το χειρόφρενο, τα χειριστήρια στο τιμόνι, τα κουμπιά του ηχοσυστήματος. Κατά τα λοιπά, τα σκληρά πλαστικά του ταμπλό έχουν καλή συναρμογή και σωστό φινίρισμα, ενώ τις εντυπώσεις κλέβει η διχρωμία στο ταμπλό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto