Το εσωτερικό του Aygo θυμίζει αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας, αίσθηση για την οποία κατά ένα μέρος οφείλεται και στην μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών.

Το Panda και στο εσωτερικό του διατηρεί τη σχεδίαση με τα τετράγωνο μοτίβα, τα οποία τα συναντάμε σε διάφορα μέρη του.

Το εσωτερικό του 108 είναι σχεδόν ίδιο με αυτό του Aygo, γεγονός που οφείλεται στην από κοινού κατασκευή των δύο μοντέλων.

Εσωτερικό: Μοντέρνα σχεδίαση & καλή ποιότητα

36.636 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/4/2017

Στο εσωτερικό τους, τα αυτοκίνητα του συγκριτικού ακολουθούν την έξυπνη λογική που διέπει την εξωτερική σχεδίασή τους, με αυξημένη ποιότητα, αλλά και εργονομία. Μπαίνοντας από το ένα αυτοκίνητο στο άλλο, διαπιστώνεις ότι το Aygo, σοβάρεψε αρκετά το παιχνίδι. Η αρχιτεκτονική του εσωτερικού του, θυμίζει αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας, αίσθηση για την οποία κατά ένα μέρος οφείλεται και στην μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών, με εύκολο χειρισμό και εξαιρετική απόκριση σε κάθε πάτημα. 
Τα υλικά μπορεί να είναι σκληρά στην αφή, αλλά διαθέτουν στιβαρή κατασκευή. Σχεδόν πανομοιότυπο όμως είναι και το εσωτερικό του 108, λογικό ωστόσο, αφού τα δύο μοντέλα κατασκευάζονται από κοινού ωστόσο σε σχέση με το Aygo, το 108 έχει ένα προβάδισμα όσον αφορά στη σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας. 
Τέλος, ελάχιστα λιγότερο εντυπωσιακό είναι το εσωτερικό του Panda, το οποίο έχει κι εδώ μια εμμονή με τα τετράγωνα μοτίβα. Τετράγωνα βλέπεις στα χειριστήρια του κλιματισμού, τα όργανα του πίνακα, τα ηχεία, το λεβιέ το χειρόφρενο, τα χειριστήρια στο τιμόνι, τα κουμπιά του ηχοσυστήματος. Από την άλλη όμως, τα σκληρά πλαστικά του ταμπλό έχουν καλή συναρμογή και σωστό φινίρισμα, ενώ τις εντυπώσεις κλέβει η διχρωμία στο ταμπλό.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
 • BABIS

  υπαρχει και το ι10 που ειναι ενα επιπεδο πανω απο αυτα τα μινι

    24
 • FaniSporty

  Έρχεται το νέο Picanto...ελπίζω να γίνει ένα συγκριτικό....αντικειμενικό πάντα...

    8
 • ΣΤΡΑΤΟΣ

  Επολέγω το 108 λόγω κινητήρα, και πιο αρμονικής σχεδίασης

    1
 • Σρακ

  Εάν επέλεγα ένα από αυτά το Peugeot γιατί έχει αυτή την στιγμή τους καλύτερους κινητήρες και ότι πιο αξιόπιστο πλεον