Τα 5 C-SUV με τα καλύτερα χρηματοδοτικά προγράμματα

Τα 5 C-SUV με τα καλύτερα χρηματοδοτικά προγράμματα

62.272 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2022)

Όταν δεν έχεις διαθέσιμο ολόκληρο το ποσό για την αγορά του καινούργιου σου αυτοκινήτου, κοιτάς τα χρηματοδοτικά προγράμματα των εταιρειών. Ποιες μάρκες προσφέρουν το χαμηλότερο επιτόκιο; Τις βρήκαμε και παρουσιάζουμε τα 5 C-SUV που αγοράζεις χωρίς να επιβαρύνεις σημαντικά το κεφάλαιο που δανείζεσαι.

Αυτά τα οικογενειακά SUV παίρνεις, αν δεν έχεις «κασέρι»

Μπορείς να απευθυνθείς απευθείας σε μία τράπεζα ή να τσεκάρεις το ρεπορτάζ του AutoΤρίτη και να δεις ποιες εταιρείες προσφέρουν τα καλύτερα για τις ανάγκες σου χρηματοδοτικά προγράμματα. Η αγορά ενός καινούργιου οχήματος συνεπάγεται ένα σημαντικό κεφάλαιο, το οποίο εφόσον δεν διαθέτουμε ολόκληρο, μπορούμε να το συμπληρώσουμε με την λύση του δανεισμού. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το χαμηλό επιτόκιο είναι «must», για αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε τις 5 μάρκες με το χαμηλότερο επιτόκιο δανεισμού. Ως μοντέλα αναφοράς, επιλέξαμε 5 οικογενειακά SUV, μία κατηγορία δηλαδή που σταθερά βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του Έλληνα οδηγού.
 
Πριν ξεκινήσουμε, δύο απαραίτητες επισημάνσεις. Πρώτα από όλα, πως σε κάθε Ετήσιο Ονομαστικό Επιτόκιο έχουμε πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975. Δεύτερη παρατήρηση, πως όσο χαμηλότερη είναι η προκαταβολή (π.χ. μηδενική), τόσο υψηλότερο είναι το τελικό κεφάλαιο που πρέπει να πληρώσουμε. Στην εφαρμογή του AutoΤρίτη μπορείτε μόνοι σας να υπολογίσετε τις δόσεις που πρέπει να πληρώσετε βάσει του χρηματοδοτικού προγράμματος που έχετε επιλέξει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center