8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Puma ST: Σπορ SUVάκι που STρίβει & πάει «μπούνια»

12.615 Επισκέψεις στο άρθρο

Με την έκδοση ST το Puma αποκτά μια έκδοση που αφήνει το δικό της χρώμα, ενώ η Ford βάζει την υπογραφή και το σπορ DNA της ξεκάθαρα και στην δημοφιλή κατηγορία των compact SUV. Aς δούμε τα 5 βασικότερα χαρακτηριστικά του…

1. To πρώτο ST crossover της Ford

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το Puma είναι το πρώτο SUV/crossover μοντέλο της Ford (μετά το Explorer που δεν εισάγεται στην Ελλάδα) το οποίο διατίθεται και στην κορυφαία σπορ έκδοση «ST». Το νέο Puma ST εκφράζει με σαφήνεια το επιθετικό και σπορ προφίλ του, το οποίο αν και βασίζεται στις ήδη γνωστές μας ST-Line και ST-Line X εκδόσεις του δημοφιλούς crossover, εντούτοις φέρει και νέα ξεχωριστά στοιχεία. Αυτά εντοπίζονται στις μαύρες γυαλιστερές επιφάνειες στην μάσκα και τους καθρέφτες, αλλά και τις 19 ιντσών ζάντες ειδικής σχεδίασης με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S, στους εμπρός προβολείς LED, τις δύο χρωμιωμένες απολήξεις εξατμίσεων, στο μεγάλο πίσω σπόιλερ, στις κόκκινες δαγκάνες των φρένων και στα φιμέ κρύσταλλα. Τα 6 μοναδικά χρώματα και ιδιαίτερα αυτό το πράσινο λανσαρίσματος ST Green που βλέπετε στις φωτογραφίες, το διαφοροποιούν από τα συμβατικά του αδέλφια, ενώ παραμένει όπως και αυτά ιδιαίτερα μυώδες και επιβλητικό αισθητικά.

2. Έντονα σπορ, ποιοτικό και high-tech στο εσωτερικό του
Αντίστοιχα σπορ και δυναμική είναι η εικόνα του Ford Puma ST και στο εσωτερικό του με τα στοιχεία της έκδοσης να φροντίζουν γι` αυτό. Έτσι, στο πολύ καλό ποιοτικά εσωτερικό των συμβατικών εκδόσεων έρχονται να προστεθούν εμπρός καθίσματα της Recaro, flat bottomed τιμόνι, σπορ επιλογέας και πεντάλ και η παραδοσιακή μαύρη επένδυση οροφής υψηλής ποιότητας που διαθέτουν όλες οι εκδόσεις ST της Ford. Ως η κορυφαία έκδοση του Puma, το Puma ST συνδυάζει τον σπορ χαρακτήρα και με high-tech στοιχεία όπως είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12.3 ιντσών, το αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού- (EATC), το ηχοσύστημα B&O των 10 ηχείων και με ψηφιακό δέκτη DAB, το σύστημα infotainment SYNC 3 και όλα τα σύγχρονα στοιχεία ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης. Στα θετικά του χαρακτηριστικά βέβαια συγκαταλέγεται και το σύστημα MegaBox της Ford που διαθέτει και το Puma ST και που προσφέρει επιπλέον 80 λίτρα αποθήκευσης κάτω από τον χώρο αποσκευών των 456 λίτρων.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center