Παρουσίασε σε ένα πολύ όμορφο βίντεο τα πέντε πιο πολυτελή μοντέλα της.

Τα 5 πιο πολυτελή μοντέλα Mercedes (+vid)

4.056 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2018)

Την δική της λίστα με τα πέντε πιο πολυτελή μοντέλα στην ιστορία της παρουσίασε o γερμανικός κολοσσός σε ένα όμορφο βίντεο. Ποια είναι αυτά;

Oι φίλοι της αυτοκίνησης φτιάχνουν στις συζητήσεις τους και στο μυαλό τους τις δικές τους λίστες με τα καλύτερα αυτοκίνητα κάθε μάρκας, ωστόσο αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Μercedes να παρουσιάσει σε ένα πολύ όμορφο βίντεο τα πέντε πιο πολυτελή μοντέλα της.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η 540 Κ που κατασκευαζόταν μεταξύ του 1935 και του 1940 και παρουσιάστηκε το 1936 στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι με πιο ελαφρύ σασί από την 500 Κ και εξοπλισμένη με έναν 8κύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 5,4 λίτρων.
 
Το μοντέλο που βρίσκεται στην τέταρτη θέση ίσως προκαλέσει έκπληξη σε πολλούς γιατί δεν πρόκεται για κάποιο σεντάν ούτε κάποιο σπορ μοντέλο αλλά για την  Mercedes-Maybach G 650 Landaulet που συνδυάζει ικανότητες off-road, ισχυρό μοτέρ, πολυτέλεια αλλά και τσουχτερή τιμή που φτάνει πάνω από τις 600.000 ευρώ.

Τρίτη είναι η κλασική Mercedes-Benz 600 που για πολλούς θα μπορούσε να έρθει άνετα στην πρώτη θέση, καθώς αποτελούσε για σχεδόν δύο δεκαετίες το μοντέλο-έμβλημα για την κατηγορία των πολυτελών σεντάν αυτοκινήτων μέχρι να σταματήσει η παραγωγή της το 1981. Μάλιστα, στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ διάδοχός της μέχρι τα μοντέλα 57 και 62 της Maybach λανσαριστούν το 2002, χωρίς να έχουν παρόμοια επιτυχία.

Δευτέρη είναι η νέα Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet που με τον διπλό turbo V12 6,0 λίτρων κινητήρα αλλά και πλήθος εξοπλισμού premium μπορεί και συνδυάζει απαράμιλλα τόσο τις επιδόσεις όσο και την πολυτέλεια ενώ τα 300 μόνο αυτοκίνητα που θα βγουν από την γραμμή παραγωγής δημιουργούν την ανάγκη να την αποκτήσεις αν έχεις φυσικά μεγάλες οικονομικές δυνατότητες.

Πρώτη είναι η 300 SLR, την οποία η μάρκα θεωρεί το μεγαλύτερό της επίτευγμα. Υπάρχουν μόνο δύο τέτοια αυτοκίνητα στον κόσμο και η μέγιστη τελική τους ταχύτητα που φτάνει τα 290 χλμ./ώρα, κάτι που την έκανε για μεγάλο χρονικό διάστημα το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στον κόσμο.

Δείτε τα στο video!
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda