Τα Abarth 595 και 695 βάφονται από την… ιστορία της μάρκας
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα Abarth 595 και 695 βάφονται από την… ιστορία της μάρκας

5.125 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2022)

Στιλιστικές αλλαγές πραγματοποίησε στην γκάμα της για το 2023 η Abarth, προσφέροντας για πρώτη φορά στην ιστορία της μάρκας το νέο χρώμα, Orange Racing, τόσο για το 595, όσο και για το 695, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το ιστορικό Fiat 131 Racing Volumetrico Abarth.

Δύο πακέτα εξοπλισμού Turismo και Competizione

Με ακόμα περισσότερη εστίαση στο στιλ και την απόδοση, η νέα σειρά της Abarth κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία εξατομίκευσης, είτε για το Abarth 595 των 165 ίππων, είτε για το Abarth 695 των 180 ίππων. Αμφότερα τα μοντέλα είναι διαθέσιμα με τα δύο πακέτα εξοπλισμού Turismo και Competizione, με το πρώτο να εστιάζει στο στιλ και τον πλούσιο εξοπλισμό ενός «GT» και το δεύτερο στην εμπειρία της σπορ οδήγησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

17άρες ζάντες και αναβαθμισμένο στιλ

Το πακέτο Tursimo εστιάζει σε όλο το στιλ και χαρακτήρα που μπορεί να αναζητά κανείς από ένα σπορ αυτοκίνητο, όπως είναι τα τύπου μπάκετ καθίσματα με δερμάτινη επένδυση, ο εξοπλισμός άνεσης και οι σπορ τροχοί των 17 ιντσών. Αντίστοιχα στην περίπτωση του πακέτου Competizione η εστίαση βρίσκεται στην απόλυτη οδηγική αίσθηση που εξασφαλίζουν στοιχεία όπως τα Carbon καθίσματα της Sabelt και οι ζάντες των 17 ινστών από υπερ-ελαφρύ κράμα αλουμινίου. 

Νέο πορτοκαλί χρώμα «Orange Racing»

Η νέα γκάμα της Abarth εγκαινιάζει και ένα νέο χρώμα στη διαθέσιμη παλέτα, το πορτοκαλί «Orange Racing». Σύμφωνα με τη φίρμα πρόκειται για μια σύνθεση του κίτρινου και κόκκινου χρώματος που πρωταγωνιστούν και στο σήμα της μάρκας. Η συγκεκριμένη εντυπωσιακή απόχρωση είναι εμπνευσμένη για ακόμα μια φορά από την πλούσια ιστορία της μάρκας και συγκεκριμένα το Fiat 131 Racing Volumetrico Abarth.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda