Δείτε αναλυτικά, όλα τα μοντέλα της αγοράς με φυσικό αέριο.

Δείτε αναλυτικά, όλα τα μοντέλα της αγοράς με φυσικό αέριο.

Μοντέλα με φυσικό αέριο

124.393 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2016)

Τα αυτοκίνητα CNG προσφέρουν κορυφαία οικονομία στο κόστος μετακίνησης μιας και καταφέρνουν να διανύσουν 100 χλμ. ακόμη και με μόλις 2,4 ευρώ! Στο αφιέρωμα, που ακολουθεί παρουσιάζουμε όλα τα μοντέλα φυσικού αερίου της ελληνικής αγοράς.

Το φυσικό αέριο προσφέρει κορυφαία οικονομία στο κόστος μετακίνησης, αφού και φθηνό είναι στην αγορά του (0,85 ευρώ/κιλά στις 15/3), αλλά και οικονομικό στην κατανάλωσή του. Σαν αποτέλεσμα η κίνηση με φυσικό αέριο προσφέρει τουλάχιστον 50% οικονομία σε σχέση με τη βενζίνη και τουλάχιστον 30% σε σχέση με το diesel. Ακόμη και από το LPG (υγραέριο) είναι πιο οικονομικό, μιας και το συγκεκριμένο καύσιμο μπορεί να έχει φθηνότερη τιμή αγοράς, ωστόσο εμφανίζει αυξημένη κατανάλωση σε λτ./100 χλμ.
 
Όσοι λοιπόν ψάχνουν την απόλυτη οικονομία στην μετακίνηση, η λύση βρίσκεται στο φυσικό αέριο κίνησης, το οποίο συν τοις άλλοις εξασφαλίζει και μεγάλη αυτονομία, χωρίς καμία έκπτωση σε επιδόσεις. Στις σελίδες, που ακολουθούν, παρουσιάζουμε όλα τα μοντέλα διπλού καυσίμου (βενζίνης-φυσικού αερίου), που εισάγονται στην ελληνική αγορά και τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τις κατηγορίες. Από ευέλικτα και προσιτά μίνι μέχρι πρακτικά πολυχρηστικά, οικογενειακά μικρομεσαία και μεγάλα πολυτελή! 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto